Fitness cu Luiza - sanatate prin miscare (II)

Daca in episodul precedent am aflat despre cateva exercitii simple in vederea tonifierii musculaturii sau eliminarii unor kilograme in plus, acum vom intensifica ritmul. Iar in saptamanile urmatoare, exercitiile vor deveni tot mai complexe...

Stand cu picioarele departate si genunchii usor indoiti si folosindu-te de doua gantere a cate 1,5 - 2 kilograme, flexeaza antebratele pe brate si revino in pozitia initiala. Ai grija ca in permanenta sa mentii bazinul si spatele in pozitie fixa. Este recomandabil sa executi trei serii, a cate 12-15 repetari.

Pentru urmatorul exercitiu, stai tot departat, dar de data aceasta cu mainile la ceafa. Indoaie trunchiul lateral, ducand cotul spre genunchiul aflat pe aceeasi parte si care va fi, de asemenea, ridicat. Schimba apoi partea. In principiu, sunt indicate trei serii a cate 30 de repetari.

Iata un exercitiu, de data aceasta mai complex, pentru tonifierea muschilor adductori, despre care am discutat si in episodul precedent. Stand departat, cu mainile in fata, cobori sezutul, mentinand spatele fixat si revino in pozitia initiala. Executa trei serii, a cate 30 de miscari.

In ceea ce priveste tonifierea muschilor lombari si fesieri, iti propunem urmatorul exercitiu: din pozitia de semigenuflexiuni, ridica ducand piciorul intins inapoi, si schimba ulterior piciorul. Ca si in cazul anterior, se recomanda trei serii, a cate 30 de ridicari.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Loredana pe 21 Iun 2009, 13:05
    cum pot sa-mi intaresc muschii coapselor de pe partea inferioara

    Buna!...vreau sa imi intaresc muschii coapselor de pe partea inferioara...ce exercitii trebuie sa fac?....

    0
    0

  • mihai... pe 26 Dec 2008, 22:13
    cum pot lasa grasimea deoparte

    cum pot sa fak musti pa abdomen mai repede ?> facand zi de zi exercitiii nu prea pot face flotari :((:((:(( CONTACTATIMA P ID PLIZZZ

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod