Dr. Oz: 7 exerciţii care te scapă de burtă într-o săptămână

Celebrul Dr. Oz a întocmit o listă cu cele mai bune exerciţii fizice pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen. Timp de o săptămână trebuie să recurgi la un set de exerciţii care-ţi vor tonifia abdomenul.

Celebrul Dr. Oz a întocmit o listă cu cele mai bune exerciţii fizice pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen. Timp de o săptămână trebuie să recurgi la un set de exerciţii care-ţi vor tonifia abdomenul.

 

Pentru a scăpa de grăsimea din zona abdominală trebuie să limitezi consumul alimentelor nesănătoase şi să compensezi prin introducerea în alimentaţia ta zilnică a fructelor şi legumelor proaspete, a sucurilor stoarse în casă şi a ceaiurilor din plante medicinale care ajută la reglarea digestiei. Pe lângă alimentaţie este esenţial să stabileşti un set de exerciţii fizice care lucrează musculatura din zonele cu probleme. 

 

Iată ce exerciţii pentru a scăpa de burtă într-o săptămână îţi recomandă Dr. Oz:

 

LUNI

Din poziţia culcat pe spate, cu mâinile îndoite sub cap, ridică genunchii până la cap ridicând puţin capul de pe podea. Încearcă să duci genunchii cât mai aproape de frunte, după care revino în poziţia de start.

Execută 10-15 mişcări din acest exerciţiu. 

 

 

 

 

MARŢI

Stai în picioare, ridică mâna dreaptă şi du-o îndoită uşor spre stânga. Ridică piciorul drept astfel încât genunchiul să ajungă la nivelul soldurilor şi roteşte-l până întâlneşte cotul mâinii ridicate, după care revino în poziţia de start. Repetă mişcarea şi pentru cealaltă parte a corpului, câte 10-15 reprize pentru fiecare.

 

 

 

MIERCURI

Iată un alt exerciţiu care te scapă de burtă în scurt timp. Din poziţia culcat pe spate, picioarele îndoite puţin şi mâinile pe lângă corp, ridică genunchii astfel încât să apară paralel cu corpul tău. Menţine poziţia timp de 8-10 secunde şi repetă de cel puţin 5 ori.

 

 

 

JOI

Din poziţia culcat pe spate, ridică picioarele astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade şi îndoaie puţin genunchii. Poziţionează-ţi mâinile sub zona lombară şi coboară piciorul stâng până aproape de podea, după care adu-l în poziţia iniţială. Repetă aceeaşi mişcare cu piciorul drept. Execută până la 20 de mişcări pentru fiecare picior. Nu uita că ambiţia şi perseverenţa sunt importante în cadrul oricăror exerciţii pentru a scapă de burtă.

 

 

 

VINERI

Din poziţia culcat, ridică picioarele la 90 de grade. Pune o mână pe abdomen şi cealaltă pe lângă corp. Desfă picioarele cât de mult poţi menţinând abdomenul încordat, după care revino în poziţia initială.

Gândeşte-te că mimezi mişcările aripilor unui fluture. Execută această mişcare de 10 ori. 

 

 

 

 

 

 

SÂMBĂTĂ

Stai în poziţia culcat pe spate, cu mâinile întinse şi ridicate pe lângă cap. Întăreşte muşchii abdominali şi ridică deodată mâinile, cât şi picioarele de pe sol, menţinând 15 secunde această postură. Apoi fără ca mâinile şi picioarele să atingă solul, roteşte-ţi corpul astfel încât să ajungi pe burtă. Menţine această postură timp de 15 secunde, după care revino în poziţia de start. Repetă exerciţiul complet de cel puţin 4 ori. 

 

 

 

 

 

 

DUMINICĂ

Întinde-te pe spate cu genunchii puţin îndoiţi, tălpile pe sol şi mânile pe lângă corp. Contractă abdomenul, inspiră adânc şi expiră ridicând pelvisul, astfel încât să formeze o linie dreaptă cu partea de sus a corpului.

Menţine poziţia 5 secunde, după care revino la poziţia iniţială. Repetă exerciţiul de cel puţin 10 ori. 

Aşteptăm părerile tale despre acest exerciţiu în sectiunea de comentarii, precum şi alte propuneri de exerciţii pentru a scapă de burtă.

 

 

 

Comentariile 51-100 din 117

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Damian pe 14 Iul 2013, 20:35
    cardio nu este suficient

    Fetelor, dacă vreți să slăbiți trebuie să aveți în vedere mai mulți factori. Nu sunt suficiente doar niște exerciții pentru tonifiere. Da, într-adevăr acestea ajută dar ajută doar în condițiile în care se respectă și o anumită alimentație. În plus așa cum s-a mai spus nu se slăbește în 7 zile, toate prostiile de genul slăbește în 7zile nu dau rezultat. Iar cele bazate pe înfometare nu vor ajuta, vor avea efect de moment. La fel și cardio, dacă nu se respectă o anumită alimentație și un anumit orar al meselor nu va avea efectul dorit.

    38
    3

  • Natali pe 13 Iul 2013, 21:25
    cine vrea slabeste

    fetelor nu vreau sa para straniu dar eu am 14 ani shi am 50 kilograme ,1.50 shi am incercat aceste axercitii chiar au efect cine vrea cu adevarat sa slabeasca depune mult efort shi slabeshte va asigur eu, nu cred ca ar fi lansate aceste exercitii pe internet daca nu ar avea efect

    13
    3

  • Armanda pe 9 Iul 2013, 12:10
    :)

    Bună!Eu am 18 ani,am 1.60 inălțime și 46 de kg,dar cu toate că am 46 de kg,am și puțină burtă,desigur merg in fiecare zi pe jos,ies cu rolele,in general fac multă mișcare dar de multe ori nu imi permite timpul. Acum 2 ani m-am lăsat și de sportul de performanță pe care il făceam de 5 ani,dar cum nu am mai avut timp m-am lăsat și așa am făcut burtă. Azi am inceput și eu aceste exerciții și sper ca in cel putin 2-3 săptămăni să se vadă ceva rezultate,nu fac neaparat numai pt abdomen,ci și pt relaxare și pt menținerea mușchilor in formă.Oricum sper să de-a rezultate!:)

    10
    4

  • Lumi pe 3 Iul 2013, 00:52
    ???

    daca l-a facut cineva,poate sa-mi spuna si mie daca a dat rezultate?astazi m-am apucat si eu de el si pare bun cat de cat exercitiul fata de altele care le-am facut si nu au dat rezultate...

    10
    3

  • Andreea pe 29 Iun 2013, 15:49
    Pentru Alina

    Draga mea Alina credema merg in fiecare zi pe jos foarte mult si nu ajuta atat de mult.!

    8
    6

  • Alina pe 26 Iun 2013, 14:43
    pentru abdomen (burta)

    trebue sa mergeti an fiecare zi pe jos(o jumate de ora) asa veti slabi :) apasti like daca va ajuta :)

    27
    49

  • Kamy pe 24 Iun 2013, 22:36
    bicicleta

    Va spun eu, exercitii mai bune ca mersul cu bicicleta nu exista. Am peste 40 de ani si nu am burta deloc.Mananc orice si la orice ora dar fac bicicleta zilnic, adica cand e vreme buna, cel putin 30 de minute pe zi. Uneori fac chiar si 2 ore ca sa recuperez zilele cand nu am avut timp bun, adica a plouat. Stau la etajul 1 si cobor zilnic bicicleta sa ma plimb. Acum daca ma voi muta la casa, de luna viitoare, va fi mai simplu de facut bicicleta si iarna. In garaj l-am pus pe barbatul meu sa faca un santulet cat sa incapa rotile de la bicicleta, ca sa pot pedala in ''gol''. De ce sa dau banii pe aparate cand am deja bicicleta. Spor la pedalat!

    37
    19

  • gras pe 19 Iun 2013, 18:26
    ................................

    mai care stie cum sa scap de grasimea de pe pectorali is tip si nush ce sa fac/.?

    18
    4

  • andreea pe 6 Iun 2013, 02:09
    nesimtire

    pai theo scuzama dar chiar as vrea sa stiu din curiozitate cum arati tu...poate vorbesti de altele ca sunt mari cat vitele dar tu esti mai ceva ca elefantul....asa ca ciocu mic si stai in banca ta ca e mai bine

    8
    6

  • alex pe 2 Iun 2013, 17:36
    cele mai bune exercitii pe care le-am incercat

    fetelor nu va mai ganditi la scurtaturi.ca sa obtii un abdomen plat si o conditie fizica de invidiat trebuie sa aveti in vedere 3 lucruri: -un abdomen plat necesita un angajament pe termen lung(renuntati la diete,dieta e pe termen determinat,si la fel vor fi si rezultatele) -exercitiile cardio sunt singurele care va vor ajuta sa dati jos surplusul de grasime -incercati sa impartiti cantitatea de mancare consumata zilnic in mai multe mese 6 sau 7 daca se poate(3000 de calorii ingerate in 2 mese au efecte mai nefaste decat 3000 de calorii impartite in 7 mese.si aici intervine reglarea metabolismului care va arde mai repede caloriile stiind ca va primi alta doza in scurt timp,spre deosebire de cazul in care el face rezerve atunci cand intervalul intre mese e mai mare) tineti minte regulile astea, si pe langa,o data pe zi sau chiar la 2 zile executati urmatorul exercitiu: http://www.youtube.com/watch?v=3-9RzIZq4Rg va asigur ca in 2 saptamani va deveni o rutina fara de care nu veti mai incepe ziua.Bafta multa

    13
    7

  • ioan002 pe 31 Mai 2013, 20:00
    nerusinare si nesimtire!!!!!!!!!!

    Theo chiar esti nesimtita cum poti jignii persoana in halul asta iti doresc sa ajungi si tu la fel ca sa isi bata joc altii de tine poate atunci te inveti minte!!!!!!

    16
    4

  • Simona pe 28 Mai 2013, 13:01
    O sa incerc si eu

    Salut,eu nu prea am nevoie sa slabesc dar ca toate adolescentele vrem s aratam bine si sa ne mentinemn.eu am slabit greu de la 60 kg la 52 kg.Dr Oz specifica ca in 7 zile nu slabesti doar cu aceste exercitii,pe langa asta trebuie sa renunti la alimentele nesanatoase.Eu am renuntat dupa ce am facut gastrita si a trebuit sa ma trezesc la realitate ca nu e ok ce mananc,Deci pe langa alimentatie sanatoasa mergeti mult pe jos eu merg pe putin 2 h pe jos si abdomenele chiar ajuta cel putin pe mine,dar asta nu se vede in 7 zile.eu am combinat mai multe lucruri de la Dr. Oz si mi-am facut propria "dieta" pe gustul meu.si exercitii fizice (eu le fac noaptea) pt abdomen fund si picioare.numai cu ex acestea nu slabesti.Inainte sa incepi exercitiile cantarestete si te mai cantaresti dupa o saptamana.si vei afla daca aceste ex sunt benefice pt corpul tau.Mult succes!

    7
    2

  • Cristina pe 8 Mai 2013, 10:49
    Este cam greu...

    Recunosc, e greu să scapi de grăsimea de pe burtă.... Aș vrea eu să scap de ea într-o săptămână! Serios....

    9
    2

  • madalina pe 22 Apr 2013, 09:28
    ce nesimtire!!!

    esti nesimtita theo,cum poti sa jicnesti asa pe cineva,daca nu te-ar fi interesat nu te uitai pe saitul acesta. esti nesimtita!!!!!. succes fetelor sa slabiti,si nu mai puneti la suflet ce zic alti,incerca-ti ce vi se pare interesant si eu incerc asta va puuuuup:) :) :)

    17
    3

  • 36 pe 21 Apr 2013, 12:31
    OF OF OF slabitul....

    Dragele mele , Si eu doresc sa scap de niste kg ... asa ca daca tot trebuie putem sa combinam ultilui cu placutul ...:) Nu stiati ca prin sex intens se ard cele mai multe calori? :d Ma ofer cobai ptru acest test :)))

    18
    7

  • Andreea pe 19 Apr 2013, 10:12
    PFF

    Normal ca nu ai cum sa dai burta jos intr-o saptamana daca ai 200 kg si mananaci 4 kebab-uri pe saptamana.....ei se refera la persoanele cu un corp aproape perfect care au gen putina burta ...si atunci facand aceste exercitii elimini burta....:)

    23
    7

  • anonim21 pe 31 Mar 2013, 12:54
    .....hmmm......

    Deci: în primul rând nu ai cum să scapi de burtă în 7 zile, nimeni nu poate oricâte exerciții ar face...normal că trebuie să treacă cel puțin o lună ca să poți spune că „vezi schimbări” așa că dacă credeți că puteți slăbi considerabil în doar o săptămână, ei bine treziți-vă!!! Logic că articolul ăsta trebuia să aibă un astfel de titlu, că dacă ar fi scris „slăbiți cu greu în 2 luni” l-ați mai fi accesat? Titlul este menit să atragă clientul nu să îl facă să se orienteze spre alt articol. În al doilea rând nu poți slăbi doar dacă faci exerciții că așa crede oricine. Îți trebuie și o alimentație pe măsură că dacă faci exercițiile astea și după bagi în tine fel și fel de porcării cu nu știu câte mii de calorii în ele normal că nu dă rezultate, poate că tu crezi că nu mănânci mult dar ar fi bine să te informezi despre felul în care trebuie să mănânci...și nu mă refer la dietele alea care spun că trebuie să te înfometezi. Pentru mâncare e bine să te consulți cu un specialist care îți va spune câte kcalorii trebuie să ai maxim că nu e la fel pentru fiecare(un om care face mișcare toată ziua mănâncă mai mult ca unul care stă la birou pentru că el consumă mai multă energie)

    14
    10

  • elena pe 28 Mar 2013, 21:52
    sigur 99%

    Eu sincera sa fiu.. la mine a functionat.. intr-o saptamana am scapat de burtica si nu am depus prea mult efort... cu ajutorul exercitiilor dr oz.Ele chiar functioneaza, nu slabesti cand mergi sau cand gatesti ci dimpotriva trebuie sa pui suflet si efort fizic cand faci aceste exercatii.

    22
    5

  • aghita pe 17 Mar 2013, 14:20
    ahhh.. pt alina...

    apropo alina.. fata de 13 ani.. nu crezi ca ai cam multe kg la varsta asta.. 69kg zau!!!!..ce mananci junkfook.eu la 13 ani eram ca barza...schiloada rau:D.da nah fie...

    22
    8

  • aghita pe 17 Mar 2013, 14:16
    ha ha ha

    :)) :)) deci nu are rost un tiltu de cacat... pt ca nu ai cum.iar voi toate va revoltati aici ca niste zbenguite..pt ca cine stie adevarul stie ca nu ai cum asa rapid... si fara multe alte eforturi :)))))

    9
    8

  • gabriel pe 31 Ian 2013, 16:34
    am incercat antrenamentul

    am incercat antrenamentul acesta dar dintre toate exercitiile de mai sus cele de luni sunt cele mai utile in rest nu simti ca lucrezi abdomenul

    15
    6

  • aurora pe 23 Ian 2013, 16:04
    am slabit 5 kg intro saptamana

    fac metoda asta de 3 ani acum am 45 ani si am slabit din 111 kg chiar pana la 70 kg

    29
    3

  • daniela pe 22 Ian 2013, 19:45
    7 exercitii pt burta

    am inceput aceste exercitii si de rezultate va voi spune cam peste o luna.Am nascut acum un an al doilea copil si bineinteles ca am ramas cu burta si cateva kg in plus adica 10 asa ca voi incerca aceste ex pt ca atunci cand le pui in aplicare se simte cu adevarat cu adevarat ca muschii lucreaza.va pup

    12
    3

  • daria pe 12 Ian 2013, 19:53
    sunt prea grasa

    as vrea sa slabesc cateva kg pentru ca in august e nunta matusii mele

    17
    13

  • ioana pe 9 Ian 2013, 19:12
    opinie

    Nu sunt specialista sau ceva de genu, dar urmaresc emisiunea lui dr oz, si nu cred ca a ajuns la telezivor pe degeaba, poate nu te ajuta sa ajungi la forma doritadar ceva tot face, si in plus cu a mai zis si consumul de alimente nesatatoase trebuie de redus, legume, apa proteine..dar si exercitiile au un scop foarte important..eu cred ca ajuta 50 %

    11
    6

  • miky pe 3 Ian 2013, 15:34
    slabeste

    fetelor mancati putin din fiecare aliment nu trebuie sa te abti de la dulciuri, paine ,paste ,carne (nu o ciocolata intreaga)etc... trebuie sa mancati mai putin faceti sport si beti apa ..si slabiti succes

    18
    3

  • oana pe 1 Dec 2012, 19:13
    APA

    Scumpeloor exercitile sunt ff bune..dar nu uitati de apa daca nu vreti sa aveti un corp plin de vergeturi si celulita :|...minim 2.5 l pe zi de apa.

    28
    6

  • eric pe 8 Nov 2012, 20:10
    exercitii dr gaoz

    nu se slabeste din 3 lulele sunt profesor de fitness si stiu ce vorbesc. alergarew multa, aimentatie corecta, faceti si abdomene insa nu se slabeste doar din abdomene....

    19
    13

  • ionut pe 21 Oct 2012, 01:34
    TITLUL ESTE GRESIT

    exercitiile prezentate nu te ajuta sa scapi de bura,aceste exercitii ajuta la tonifierea abdomenului,daca aveti burta trebuie sa faceti cardio si dupa tonifiere.daca faceti doar tonifiere,abdomenul se va intari dar va fi acoperit cu un strat adipos si nu ati rezolvat nimic

    15
    6

  • Cristi pe 14 Sep 2012, 17:36
    O saptamana 49 de exercitii

    Eu fac in fiecare zi toate exercitiile si abdomenul se vede foarte bine .

    18
    13

  • alina pe 13 Sep 2012, 10:41
    primna zi

    eu am 13 ani si am 69 de kg de 3 zile am inceptat sa mananc dupa ara 18 si fac diverse ex azi am gacit saitul acesta si am facut toate ex . dupa ex astea si altele am facut o febra musulara la picioare si la burtica , sper ca dupa o saptamana sa nu mai am burtica, eu asa de fel arat ok doar ca am i burtica , chiar si cu cele 69 de kg arat ok

    15
    20

  • Anna pe 9 Sep 2012, 12:44
    Hmmm!

    Aceste exercitii sunt superbe.Am incercat aseara sa le fac iar de dimineata ma dureau ,,muschii" de pe abdomen,ceea ce cred ca a dunctionat.Fac tot felu de abdomene +acestea si putina miscare prin parc da roade.Eu mananc orice :fast-foot,sucuri carbogazoase,cartofi prajiti ,dulciuri dar cu limita de exempu daca am mancat o portie de cartofi prjiti ies afara si alerg .

    12
    11

  • Cris pe 4 Sep 2012, 10:55
    Ajutorr!

    Buna,in primul rand vreau sa va intreb daca aceste exercitii dau rezultate,si cea ce nu am inteles este daca faci LUNI spre exemplu doar exercitiul care zice mai sus,si as vrea sa imi spuneti cand si ce sa mananc... multumesc,as vrea ca pana sa incep scoala sa dau burta jos si sa mai "tai" din solduri,mentionez ca mai fac exercitii si ca mananc la 12 si la 6.dar mi se pare prea putin,raman datoare celui\celei care ma ajuta

    12
    8

  • sport egal sanatate pe 24 Aug 2012, 12:02
    sport egal sanatate!!!!!!!!

    Fetele care tot se plang ca nu au niciun rezultat...va sfatuiesc sa va faceti un caiet in care sa va notati regulile ce nu trebuie incalcate daca vreti rezultate! Cu siguranta multe dintre voi incalcati reguli uneori! Rezultatele consta in: - observi ca ai mai multa energie..faci unele lucruri mai usor ca inainte; - observi ca hainele iti sunt mai largi...:) Multe dintre voi care spuneti ca nu vedeti rezultate...poate ca nu vreti sa observati unele rezultate, cum ar fi mai multa energie fizica. Cred ca toata lumea e de parere ca e mai bine sa te simti plin de viata decat slaba ca dragusanca si mereu cu stari de lesin!

    11
    7

  • Deea pe 23 Aug 2012, 20:33
    Exercitii

    Buna, Am inceput exercitiile de 2 zile, de cand am gasit articolul, le fac pe toate in fiecare seara, am o febra musculara incredibila...deci functioneaza! Dupa exercitii fac 30 min de bicicleta si apoi un masaj cu relax& tone...am inceput de o saptamana sa nu mai mananc dupa ora 19 cel tarziu si sa mananc 3 mese pe zi, fara suc, paine alba...se vad rezultate!!!e mai greu pana ne obisnuim :), apoi ne intra in reflex...bafta!!!

    16
    5

  • theo pe 21 Aug 2012, 23:15
    graselor

    daca sunteti mari cat vitele normal ca nu slabiti de la exercitiile astea.puneti-va curul ala celulos la munca!

    46
    65

  • criss pe 21 Aug 2012, 22:51
    adevarat

    deci sa va spun...eu am facut timp de o luna in fiecare seara aproximativ 200 de abdomene in unele seri 150 in altele 170 oricum maxim erau 200 . nu am slabit deloc si pot spune k nu mancam deloc paine alba decat integrala . am incercat aceste exercitii toate intr-o singura zi..seara inainte de culcare si dak le-ati facut si voi ati simtit durerea de la abdomen . dak te doare abdomenul in timpul exercitiilor simti k numai poti respiri greu transpiri atunci inseamna ca slabesti si da-i burtica jos (aceste lucruri mi le-a spus un antrenor de fittnes deci nu sunt aberatii) le voi face timp de 2 saptamani zilnic si voi vedea daca au efect dar dupa cum se simte abdomenul meu sigur are .

    17
    33

  • andreea pe 6 Iul 2012, 23:15
    aceste exercitii vs abdomene

    dragelor aceste exercitii facute constant + o dieta echilibrata rezulta un abdomen plat fara grasime dar necesita timp . Abdomenele nu ajuta la scaderea burticii ci din contra transforma grasimea de pe abdomen in patratele . eu nu cred ca o femeie doreste patratele pe abdomen . va spun garantat din propria experienta ... mie incepusera sa mi se vada patratele ceea ce e inestetic la o femeie dar aceste exercitii ajuta vi le recomand

    26
    7

  • Adelina pe 5 Iul 2012, 19:23
    slabesti

    prin aceste exercitii,abdomene in plus,alergat sau sarit coarda(saritul corzii ajuta foarte mult la slabit) si o alimentatie fara calorii am ajuns sa slabesc in 2 saptamani 4 kg. de la 52 am ajuns la 48. Bafta si voua.:)

    20
    7

  • mari pe 12 Iun 2012, 20:03
    Abdomen plat

    Salut Foarte bune sunt si exercitiile astea. Dupa 2 saptamani abdomenul se reliefeaza daca le faci constant: http://cumul.ro/exercitii-pentru-abdomen/

    17
    7

  • cris pe 29 Mai 2012, 09:44
    ati incercat macar?

    va rog sa-mi spuneti daca ati facut exercitiile de mai sus?eu personal am 2 saptamani de cand le fac in fiecare dimineata si credeti-ma ca am rezultate extraordinare, inainte sa va dati cu parerea cred ca ar trebui sa le incercati, merita..

    30
    9

  • alex pe 26 Mai 2012, 19:21
    mda:)

    fetelor daca vreti sa scapati de burtica , faceti abdomene genoflexiuni si alergare zilnica , bineiteles trebuie sa aveti un program fix pt exercitii si sa renuntati un pic la dulciuri si mancare grasa;) si intr o luna o sa aveti rezultate f bune ;) e un pic greu dar vb aia frumusetea cere sacrificii:D

    17
    8

  • hera pe 10 Mai 2012, 01:33
    e gresit titlul articolului.... mai bine ... Exercitii pt un abdomen de invidiat

    trebuie facuta miscare constant , fara prajeli si dulciuri, lichide multe si mese regulate , eu am nascut de cateva luni si am reluat sportul fac cardio , mananc echilibrat si mai am la abdomen de lucru , am ramas cu ceva burtica , am inteles ca pana la un an s ar mai retrage mai am 5 luni ..... eu am si ceva probleme cu coloana .. dar nu ma las .... bafta fetelor ... multa vointa

    11
    7

  • Avril pe 7 Mai 2012, 20:16
    Dragelor

    Mai fetelor,mai!exercitiile astea rau nu ne fac,nu cred ca dai burtica jos intr-o saptamana dar nici ca nu ar avea nici un efect.Cele care zic ca nu functioneaza,ati incercat?Cele care zic ca au incercat si nu a avut efect,ori suntei prea slabe,nu piteti observa sau daca voi aveti pretentia ca toata ziua sa papati prajeli,dulciuri si mai stiu eu ce ,va inselati.Nu poti slabi doar cu sport,nu poti slabi doar cu dieta ,le combini!

    8
    8

  • daniela pe 11 Apr 2012, 21:55
    cred k maria92 are dreptate

    cred ca prin abdomene poti scapa de kilogramele in plus

    15
    8

  • daniela pe 15 Mar 2012, 23:26
    slabit

    Fetelor,eu cred ca depinde si de organism,dar cu siguranta nu vom da grasimea jos,daca nu tinem si o dieta pe langa sport si ultima masa sa fie la ora 19 cel tarziu.Apoi evitati painea,grasimele si dulciurile.Eu am perioade cand ma ingras, cand slabesc adevarul e ca sport nu prea fac,dar am grija ce mananc.

    13
    7

  • daniela pe 15 Mar 2012, 23:20
    slabit

    Fetelor,eu cred ca depinde si de organism,dar cu siguranta nu vom da grasimea jos,daca nu tinem si o dieta pe langa sport si ultima masa sa fie la ora 19 cel tarziu.Apoi evitati painea,grasimele si dulciurile.Eu am perioade cand ma ingras, cand slabesc adevarul e ca sport nu prea fac,dar am grija ce mananc.

    9
    7

  • bianca pe 23 Feb 2012, 17:24
    LUCRURI DE FOLOS PT CINE VREA SA SLABEASCA CU ADEVARAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ..Pt a reusi sa slaabestiai nevoie de o alimentatie sanatoasa fitnesss si daca se paote si un pic de dieta .....DACA VRETI CU ADEVARAT SA SLABITI AVETI NEVOIE DE ACESTE LUCRURI: 2-3 litri de apa pe zii,fara CIOCOLATA ,minim 1 oara de plimbare nu neaparat trebuie sa alergati,abdomene si aceste exerciti dar eu nu vreau sa zik ca acestea nu sunt bune dra ca au omis niste LUCRURI IMPORTANTE.NU UITATI NU STATI PE TUSA LA DISCOTECA MISCATI-VA O SA VEDETIVA VETI DISTRA SI NU NUMAI VETI DAJOS SI UNELE DINCHILOGRAMELE NEDORITEEE........SUCCES

    13
    6

  • Inuta pe 17 Feb 2012, 11:21
    ...

    Mda.. trebuiesc controlate atat respiratia cat si bataile inimii,o incalzire usoara inaintea exercitiilor mai dificile este indicata,inaintea unui efort tre` sa avem un anumit puls...eu am 30 si-un pic ani,41kg,2copii,alerg de 3 ani,zilnic alerg intre 10-12km,da,km,alerg si semimaratoane,mai fac si alte exercitii,am grija ce si cat mananc, si cu toate acestea un gram de burtica tot exista...este vizibila cand stau in anumite pozitii.... inainte si dupa sarcina organismul sufera modificari si hai sa fim seriosi,cati dintre noi dispunem financiar sa ne supunem unor tratamente precum Luciu?

    13
    5

  • nicoleta nitu pe 8 Feb 2012, 19:46
    despre exercitiile doctor oz

    acum am citit despre acestea am 38 de ani nu sint grasa dar am burta si as vrea sa o dau jos cred ca cu tot sportul daca eu maninc mincare gatita cum sa o dau jos?

    11
    4
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod