Dr. Oz: 7 exerciţii care te scapă de burtă într-o săptămână

Celebrul Dr. Oz a întocmit o listă cu cele mai bune exerciţii fizice pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen. Timp de o săptămână trebuie să recurgi la un set de exerciţii care-ţi vor tonifia abdomenul.

Celebrul Dr. Oz a întocmit o listă cu cele mai bune exerciţii fizice pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen. Timp de o săptămână trebuie să recurgi la un set de exerciţii care-ţi vor tonifia abdomenul.

 

Pentru a scăpa de grăsimea din zona abdominală trebuie să limitezi consumul alimentelor nesănătoase şi să compensezi prin introducerea în alimentaţia ta zilnică a fructelor şi legumelor proaspete, a sucurilor stoarse în casă şi a ceaiurilor din plante medicinale care ajută la reglarea digestiei. Pe lângă alimentaţie este esenţial să stabileşti un set de exerciţii fizice care lucrează musculatura din zonele cu probleme. 

 

Iată ce exerciţii pentru a scăpa de burtă într-o săptămână îţi recomandă Dr. Oz:

 

LUNI

Din poziţia culcat pe spate, cu mâinile îndoite sub cap, ridică genunchii până la cap ridicând puţin capul de pe podea. Încearcă să duci genunchii cât mai aproape de frunte, după care revino în poziţia de start.

Execută 10-15 mişcări din acest exerciţiu. 

 

 

 

 

MARŢI

Stai în picioare, ridică mâna dreaptă şi du-o îndoită uşor spre stânga. Ridică piciorul drept astfel încât genunchiul să ajungă la nivelul soldurilor şi roteşte-l până întâlneşte cotul mâinii ridicate, după care revino în poziţia de start. Repetă mişcarea şi pentru cealaltă parte a corpului, câte 10-15 reprize pentru fiecare.

 

 

 

MIERCURI

Iată un alt exerciţiu care te scapă de burtă în scurt timp. Din poziţia culcat pe spate, picioarele îndoite puţin şi mâinile pe lângă corp, ridică genunchii astfel încât să apară paralel cu corpul tău. Menţine poziţia timp de 8-10 secunde şi repetă de cel puţin 5 ori.

 

 

 

JOI

Din poziţia culcat pe spate, ridică picioarele astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade şi îndoaie puţin genunchii. Poziţionează-ţi mâinile sub zona lombară şi coboară piciorul stâng până aproape de podea, după care adu-l în poziţia iniţială. Repetă aceeaşi mişcare cu piciorul drept. Execută până la 20 de mişcări pentru fiecare picior. Nu uita că ambiţia şi perseverenţa sunt importante în cadrul oricăror exerciţii pentru a scapă de burtă.

 

 

 

VINERI

Din poziţia culcat, ridică picioarele la 90 de grade. Pune o mână pe abdomen şi cealaltă pe lângă corp. Desfă picioarele cât de mult poţi menţinând abdomenul încordat, după care revino în poziţia initială.

Gândeşte-te că mimezi mişcările aripilor unui fluture. Execută această mişcare de 10 ori. 

 

 

 

 

 

 

SÂMBĂTĂ

Stai în poziţia culcat pe spate, cu mâinile întinse şi ridicate pe lângă cap. Întăreşte muşchii abdominali şi ridică deodată mâinile, cât şi picioarele de pe sol, menţinând 15 secunde această postură. Apoi fără ca mâinile şi picioarele să atingă solul, roteşte-ţi corpul astfel încât să ajungi pe burtă. Menţine această postură timp de 15 secunde, după care revino în poziţia de start. Repetă exerciţiul complet de cel puţin 4 ori. 

 

 

 

 

 

 

DUMINICĂ

Întinde-te pe spate cu genunchii puţin îndoiţi, tălpile pe sol şi mânile pe lângă corp. Contractă abdomenul, inspiră adânc şi expiră ridicând pelvisul, astfel încât să formeze o linie dreaptă cu partea de sus a corpului.

Menţine poziţia 5 secunde, după care revino la poziţia iniţială. Repetă exerciţiul de cel puţin 10 ori. 

Aşteptăm părerile tale despre acest exerciţiu în sectiunea de comentarii, precum şi alte propuneri de exerciţii pentru a scapă de burtă.

 

 

 

Comentariile 101-117 din 117

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 7 Feb 2012, 23:40
    cardio!!!cardio!!!!

    aceste exercitii te ajuta numai daca faci cardio de 3 ori pe saptamana,cel putin 15 minute,cardio adik alergare,bicicleta samd.dk tu ai grasime poti face si 100 de abdomene in fiecare zi pt k nu vei avea nici un rezultat.

    11
    7

  • Negra Raluca pe 6 Feb 2012, 20:26
    7 exerciti pt a scapa de burta

    e ff bun articolu incerc si eu va spun rezultate saptamana viitoare

    8
    7

  • mititelu nicoleta pe 2 Feb 2012, 16:26
    adevarat

    eu chiar acum am terminat de facut exercitiile p toate deodata si o s-o mai fac deoarece nu vrea sa scap neaparat d burta care nu pre exista de fapt ci vreau sa ma mentin in forma si inca ceva pt toate puturoasele la facut exercitii daca fetita mea d 7 ani poate voi c va plangeti? o sa deveniti obeze cele c nu se misca cel putin 30 min p zi va spoon eu ca asa e hai gata cu smiorcaiala ca nu functioneaza si mai bn ascultati d dr ozz ca are o varsta si ati vazut cum arata eu il ador

    13
    18

  • Ioana pe 31 Ian 2012, 10:37
    ...

    eu nu inteleg cum doriti unele sa slabiti daca nici macar nu incercati, intrebati pe altineva daca a slabiti din aceste exercititi.

    16
    11

  • pasztai zoltan pe 28 Ian 2012, 23:29
    Omul constient modern Executa si Nu commenteaza atat de incult !

    Miscarea , alimentatia, somnul si echilibrul neurovegetativ rezolva toate si individula ( Nu exista retete si pe minute > ci individ cu un metabolism , cu o anumita corpolenta / conformatie , si cu un sistem nervos asa si asa !) Un citat < Oamenii primesc foaia de drum inca din leagan, iar de la mediul inconjurator , doar o broderie de situatii si evenimente > Asa e mai OK

    20
    5

  • GABRIELA pe 28 Ian 2012, 20:01
    ai dreptate, Maria 92

    Ai dreptate, maria! Eu am 34 de ani si chiar vreau sa slbesc. Chiar de pare bizar, mai bine ascult sfatul tau decat ce al dcoctorului asta ! Mersi. Si, dupa cum ai cerut, o sa votez! O sa votez LIKE!

    11
    8

  • Maria 92 pe 28 Ian 2012, 19:58
    MINCIUNI!!!!!!!!!

    Dragii mei, astea sunt doar minciuni! Am 19 ani si am citit si eu articolul. Ca toate adolscentele , vreau sa slbasesc pentru ca am butica grasime pe burtica. Am facut toate exercitiile in fiecare seara, adica nu amn facut exercitiile de luni, luni, le-am facut pe luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica. Le-am facut pe toate in fioaercare seara timp de 7 zile. NICIUN REZULTAT!!!!!!!!! MINCIUNI!!!!!!!!!! ASTA SE NUMESTE DOCTORI??????!!!!!!!!!! Va invat eu ce sa faceti daca vreti sa scapati de burta: faceti 50 de abdomene, 50 de genoflexiuni timp de o luna! Daca aveti burta cum o qaveam eu inainte , dupa o luna o sa aveti abdom,enul dorit, ca mine, acum! MACAR IINCERCATI! Si va mai rog ceva: votati comentariul meu ca sa vad daca sunteti si voi de acord cu mine, sau nu!

    71
    34

  • camelia pe 27 Ian 2012, 17:10
    Interesant dar necredibil

    Fac gimnastica in fiecare dimineata si seara nu mananc foarte mult dar regulat 3 mese pe zii si mai mult salata .NU reusesc sa slabesc mai mult de 2 kg in 2 luni.multumesc

    192
    40

  • maria pe 24 Ian 2012, 13:13
    orice exercitiu conteaza

    eu sunt de parere ca orice exercitiu conteaza cand vrei sa slabesti sau sa fii sexy...eu de exemplu sar coarda si fc unele exercitzii de aici care imi plac:D si serios vad rezultate,si consumati ceaiul verde si renunta-ti la dulciuri cafele si toate cele...si increderea este cea mai importanta !incredere infrumuseteaza 80% multa bafta fetelor!

    24
    6

  • serena pe 22 Ian 2012, 21:06
    interesant

    Nu 7 zile cred,ci 7 luni imi imaginez,gimnastica se spune ca este elixirul tineretii si cred ca este adevarat dat fiind faptul ca cine practica arata super...numai ca personal nu sunt prea coerenta,am o multime de treburi de facut si nu am timp,fac gimnastica zilnic dar in alt mod...urc scarile de cel putin doua ori cu cumparaturile in mana,aspir,sterg praful,calc,spal,gatesc,merg la servici unde alerg in continu timp de 8 ore,seara fac gimnastica cu sotul si tot n-am scapat de burtica,se tine de mine ce sa-i fac?

    27
    8

  • Ioana pe 22 Ian 2012, 14:07
    Totala aberatie

    Exercitiile sunt bune, dar sa spui ca te scapa de burta in 7 zile... e totala aberatie. Titlul e facut doar sa atraga cititorii dar mai sunt si naive care chiar cred prostia asta.

    25
    3

  • selena pe 21 Ian 2012, 11:17
    vreau sa slabesc

    buna.vreau sa stiu daca ati slabit cu aceste exercitii caci vreau neaparat sa slabec

    17
    7

  • nicolae robitu pe 20 Ian 2012, 21:16
    vreau sa scap de burta

    vam spus vreau sa scap de burta

    5
    21

  • aida pe 20 Ian 2012, 18:38
    de ce nu ?

    Merita incercat , rau nu ne face !!!! :)))))))))

    18
    7

  • ares pe 20 Ian 2012, 18:27
    aaa

    Doamne...ma crucesc...voi chiar puteti crede aberatiile astea???? Mergeti de alergati cat mai des, bagati abdomene tot regulat, eventual mergeti la sala. Dar cel mai importanta este alimentatia. NIMENI nu scapa de burta in 7 zile !!! Grasimea nu se topeste doar dintr-un singur loc, slabesti peste tot la fel.

    20
    17

  • razvanme pe 20 Ian 2012, 16:24
    Interesant

    Wow. Multumesc . O sa tin cont, sa dau jos burtica :D

    25
    11

  • Gabriela pe 20 Ian 2012, 11:32
    7 zile si 7 exercitii pentru a scapa de burta

    Foarte bun articolul, cu mentiunea ca ar trebui precizat si cum trebuie sa respiri in timpul efectuarii exercitiilor.Cred ca este un amanunt important, altfel se oboseste repede si se renunta mai usor. Vointa si perseverenta sunt de baza. Mult succes cu aceste articole de slabire naturala si ieftina.

    40
    6
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod