Cum sa scapi de XL!

Nu-i asa ca suna tentant? Chiar promitator? De cate ori n-ai citit despre solutii miraculoase de slabit, ierburi cu efect instantaneu sau diete in zece pasi care-ti garanteaza ca vei slabi intr-o singura saptamana? De cate ori nu te-ai simtit ca Bridget Jones care-si nota meticulos in jurnal cate miligrame a reusit sa slabeasca intr-o saptamana, iar apoi se ingrasa la loc?

Exista vreo solutie pentru a slabi inteligent?

ReductoStart este prima campanie nationala adresata persoanelor active, care doresc sa slabeasca in mod real, fara a-si pune in pericol sanatatea sau fericirea personala.
Celor care nu cred in miracole, ci doar in solutii competente. Celor care, de prea mult stat la birou si in sedinte, le-a crescut burta.

Incepand din 20 mai, compania Abbott Laboratories - initiatoarea programului ReductoStart - te invita sa viziteziwww.reductostart.ro ca sa afli informatii utile despre greutatea corporala, despre modul de a evalua corect si complet o anumita recomandare pentru a slabi, cine sunt medicii care te pot ajuta sa slabesti inteligent si care sunt farmaciile unde poti gasi informatii competente.


Apoi, pentru a primi recomandari medicale de calitate si o solutie pe care o vei aplica mai mult de o luna, programeaza-te la prima consultatie de specialitate, care este gratuita, la unul dintre medicii parteneri in program, direct pe site sau sunand la numarul de telefon 0722.545.765.

Pentru ca programul ReductoStart este o campanie impotriva ciorbei de varza si impotriva situatiilor jenante in care poate ai ajuns pana acum fara sa vrei. O campanie pentru cei care vor sa slabeasca inteligent.
Fara excese, fara miracole si fara tristete.

Te asteptam la medic!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod