Consumă 1000 de calorii cu Capoeira Aerobic!

Astăzi vă prezentăm cel mai în vogă tip de antrenament cardio la ora actuală: Capoeira Aerobic. Acesta combină elemente din artele marțiale braziliene, dans și sport. Capoeira Aerobic dă

Astăzi vă prezentăm cel mai în vogă tip de antrenament cardio la ora actuală: Capoeira Aerobic. Acesta combină elemente din artele marțiale braziliene, dans și sport. Capoeira Aerobic dă rezultate excelente în cel mai scurt timp, ajutându-vă să pierdeți în greutate într-un mod sănătos, fără să pierdeți masă musculară.  Capoeira Aerobic este bun pentru tonifierea mușchilor, în special a fesierilor, a coapselor și a abdomenului.

- ajută la creșterea rezistenței fizice, a mobilității și a vitezei
- într-o oră de antrenament intens, puteți arde până la 1000 de calorii
- ajută la diminuarea stresului

Dalanda (antrenor Lady Fit Gym) vă arată câteva dintre exercițiile specifice antrenamentului de Capoeira!

Ține picioarele larg depărtate (să depășească nivelul bazinului).

Menține abdomenul încordat și spatele drept, iar brațele sunt flexate, cu pumnii strânși și coatele la nivelul taliei. Trage genunchiul la cotul opus și apoi revino în fandare laterală cu celălalt picior. În timpul fandării, lovește spre față cu brațul opus, menținând cotul îndoit și garda sus. Execută alternativ, pe fiecare parte, două serii a câte 8 lovituri. (1, 2, 3)

Ține picioarele depărtate, pe plie larg. Sprijină-te pe palme, poziționându-le pe sol, în dreptul umerilor.

Menține un mic balans cu coapsele, după care aduci un picior în lateral, alternativ cu stângul și cu dreptul, menținând piciorul întins. Repetă mișcarea de 8 ori. (4,5)

Stai în fandare largă, cu ambele picioare flexate, cel din spate fiind pe vârf, cu călcâiul în sus. Menține abdomenul și fesierii încordați. Ridică-te pe piciorul din față și lovește în lateral cu piciorul care a fost întins la spate. Execută câte două serii a câte opt lovituri pe ambele părți. (6,7)

Stai în flotare, cu un picior întins și unul flexat în laterală, înspre partea cu piciorul întins.

Sprijină-te în brațe, menținând vârfurile degetelor orientate către față. Brațele trebuie să fie îndoite, la nivelul umerilor. Execută câte opt repetări pe fiecare picior. Menține spatele drept prin încordarea permanentă a mușchilor abdominali și a fesierilor. (8,9)

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod