Brațe tonifiate cu BodyChange!

Cu toate ne dorim să arătăm bine, indiferent de anotimp. Chiar dacă odată cu toamna vin și puloverașele, helăncile și paltoanele groase, brațele reprezintă o problemă mare pentru noi,

Cu toate ne dorim să arătăm bine, indiferent de anotimp. Chiar dacă odată cu toamna vin și puloverașele, helăncile și paltoanele groase, brațele reprezintă o problemă mare pentru noi, femeile. Așadar, ne-am gândit să îți recomandăm câteva exerciții perfecte pentru tonifierea brațelor (a bicepsului și a tricepsului), care fac parte din antrenamentul numit BodyChange, cu Raluca.

Ai nevoie de o saltea și de două gantere a câte un kilogram fiecare. Spor la treabă!

(Poza 1, 2)
Stai cu genunchii flexați și cu vărfurile picioarelor orientate către exterior.

Menține abdomenul încordat și spatele drept pe toată durata exercițiului. Brațele sunt pe lângă corp. Îndoaie trunchiul spre partea dreaptă, ridicând brațul stâng, cu totul întins. Apoi schimbă partea, menținând bazinul în aceeași poziție pe tot parcursul exercițiului. Executa, alternativ, câte 2 serii a câte 8 repetări.

(Poza 3,4)
Sprijină-ți un braț pe stepper (sau pe o suprafață mai înaltă, dacă nu ai stepper) și un picior, flexat, pe sol, în fața stepperului.

Celălalt picior este întins în față, iar brațul opus, de asemenea. Bazinul este ridicat, abdomenul încordat și spatele drept. Flexează brațul de pe stepper și coboară bazinul până la nivelul solului, fără să atingi. Încordează bine abdomenul, expiră și revino la poziția inițială. Execută 8 ridicări și apoi schimbă partea. Mare atenție la poziția palmei de pe stepper: cu degetele îndreptate spre tine, ca să lucreze tricepsul.

(Poza 5)
Stai în poziție de “pod”, dar cu vârfurile degetelor îndreptate spre interior.

Menține abodmenul încordat și controlează poziția spatelui. Coapsa trebuie să formeze un unghi de 90 de grade cu genunchiul. Privirea este orientată spre tavan. Menține poziția și numără de două ori până la 10. Apoi relaxează. Nu uita să respiri!

(Poza 6)
Stai cu picioarele întinse și sprijină călcâiul în saltea. Brațele sunt pe saltea, la nivelul bazinului, cu vârfurile degetelor orientate către partea inferioară a corpului. Ridică bazinul încordând abdomenul și împingând călcăiele în saltea.

Execută 2 serii a câte 8 ridicări. Expiră la fiecare ridicare și inspiră când ești jos.

NOTĂ: Imaginile sunt ordonate în ordinea descrierii!

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod