Arată bestial vara aceasta cu Pilates Summer Slim!

Picioare subțiri, abdomen plat și fese bombate. Visul oricărei femei, mai ales când se apropie vara și intrăm într-o oarecare panică, cu gândul la costumele de baie și la felul în care

Picioare subțiri, abdomen plat și fese bombate. Visul oricărei femei, mai ales când se apropie vara și intrăm într-o oarecare panică, cu gândul la costumele de baie și la felul în care arătăm pe plajă. Bineînțeles, cu o floare nu se face primăvară, dar cu sport și o alimentație echilibrată putem ajusta situația în câteva săptămâni.

Astăzi vă propun cel mai nou tip de antrenament de Pilates la Lady Fit Gym: Pilates Summer Slim!
La această clasă punem accentul și pe ritmul de execuție, care e mai rapid și mișcările se succed mai alert și mai eficient, adaugând un plus de rezistență antrenamentului clasic de Pilates.

Mișcările sunt la fel de accesibile, dar înlănțuirea lor accentuează dezvoltarea motricității și a controlului, contribuind la obținerea unui corp modelat armonios și estetic.

Se pune accent în special pe zonele-problemă: abdomenul, picioarele și fesierii. Exercițiile sunt accesibile oricărui tip de clientă, de la începătoare până la clientele avansate, care vor să urmeze un antrenament eficient și plăcut.

Vă aștept cu drag marțea de la ora 19:00!

Cu drag,
Cori Gramescu

Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod