4 alimente care îți accelerează metabolismul

De când lumea și pământul, toți ne-am dori să putem mânca ce vrem, fără să avem probleme cu greutatea. Însă, nu e așa. Unii sunt norocoși și au un metabolism cu arderi mai rapide. Dar

De când lumea și pământul, toți ne-am dori să putem mânca ce vrem, fără să avem probleme cu greutatea. Însă, nu e așa. Unii sunt norocoși și au un metabolism cu arderi mai rapide. Dar restul ce facem? Avem grijă la dietă, facem sport și… mai există câteva trucuri. Azi vă prezentăm 4 alimente care ajută la o digestie mai rapidă!

CAFEAUA, SCORȚIȘOARA, CEAIUL VERDE ȘI MIGDALELE

Bea două cești pe zi și organismul tău poate arde până la 50 de kcal în următoarele 4 ore de când au fost băute.  Atenție, însă! Cafeaua trebuie să fie simplă, fără zahăr sau frișcă.

Eventual poți pune un praf de SCORȚIȘOARĂ, care este, de asemenea un aliment recomandat în accelerarea metabolismului. Explicația științifică este că scorțișoara ajută celulele din organism să proceseze mai bine glucidele, care nu se mai transformă în grăsime.

Dacă nu bei cafea, încearcă CEAIUL VERDE. Efectul catehinelor din ceai asupra greutăţii corporale a fost studiat în rândul populaţiei asiatice. Conform studiilor realizate aici, se apreciază ca doze mari de catehine (500 -600 mg catehine / zi) sunt asociate cu scăderea în greutate şi influenţează distribuţia grăsimii la nivelul corpului.

Se pare că, în aceste doze, catechinele stimulează oxidarea grăsimilor din jurul abdomenului. Pe lângă această proprietate, este bogat în antioxidanți și asigură o hidratae optimă a corpului. MIGDALELE conțin calorii negative, care ajută, de asemenea, la accelerarea procesului metabolic, cu condiția să fie crude. Poți încerca și afine, broccoli, alune de pădure, curry, iaurt degresat și morcovi.

Combină aceste alimente cu Metabolick Kick! Un program cardio foarte eficient, marca Lady Fit! www.ladyfit.ro/orar.php

Cu drag,
Cori Gramescu

Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod