Pregătește-te pentru vară cu Metabolic Kick!

Vine vara. Rochiile devin mai mulate, fustele se scurtează, air mânecile bluzelor dispar. Nu te poți afișa oricum în cea mai călduroasă perioadă a anului. Și cum minunile nu se întâmplă

Vine vara. Rochiile devin mai mulate, fustele se scurtează, air mânecile bluzelor dispar. Nu te poți afișa oricum în cea mai călduroasă perioadă a anului. Și cum minunile nu se întâmplă în 3 zile, e momentul să începi de pe acum dieta și antrenamentele intense, ca să fii în formă fix la momentul potrivit: când pleci în concediu.

Astăzi îți propunem Metabolic Kick, un program creat special pentru noi, femeile, care să ne modeleze trupurile așa cum ne dorim, fără să căpătăm un aspect androgin, cu mușchi umflați pe unde nu trebuie și zone plate unde ne-am dori să fie forme.

Metabolic Kick este un antrenament care combină elemente de cardio cu exerciții de tonifiere.

Este o clasă intensă, care vizează în principal trenul inferior al corpului: coapse, fesieri, picioare, coapsa interioară și abdomenul inferior. Se lucrează pe intervale, cu alternări de exerciții cardio/tonifiere. Este indicat să intrați la acest program dupa ce ati venit deja aproximativ 2 săptămâni la antrenamente de nivel mediu, precum Body Sculpt, Upper Body Summer Edition, Reshape Tone.

Discută cu antrenoarea ta sau cu Cori despre cea mai indicată combinație de antrenamente pe care o poți alege în functie de obiectivul tău.

Este cea mai sigură cale să obții rezultatul dorit într-un timp optim.

Cu drag,
Cori Gramescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod