Soluția revoluționară pentru vara aceasta: criolipoliza!

Criolipoliza este tratamentul ideal pentru vară, combinând efectul anticelulitic al vacuumului cu terapia de reconturare a laserului Zerona și cu efectul termogenic al frigului. Este o terapie

Criolipoliza este tratamentul ideal pentru vară, combinând efectul anticelulitic al vacuumului cu terapia de reconturare a laserului Zerona și cu efectul termogenic al frigului. Este o terapie extrem de eficientă pentru mobilizarea adipozităților corporale localizate, iar asta înseamnă coapse frumos lucrate, fără celulită, cu piele netedă și fermă.

Criolipoliza presupune aplicarea pe o zonă delimitată de piele a unei combinații de tehnici de tratament high-tech: tehnologia freezing scade local temperatura zonei până la -5 grade Celsius, concomitent cu aplicarea unui vacuum gradual, pentru mobilizarea celulelor adipoase în circuitul limfatic al corpului. Tehnologia combinată de infraroșu și protoni ajută la refacerea structurii pielii, prin încetinirea proceselor oxidative la nivelul tegumentului.

Criolipoliza este o formă de tratament non-invaziv care elimină celulele de grăsime subcutanată localizate în diverse zone ale corpului, în special zonele-problemă ale femeilor: zona abdominală, coapsele și zona fesieră. Testele clinice au demonstrat că este cea mai eficientă metodă de liposucție nechirurgicală, mai ales dacă este combinată cu Radiofrecvență sau Cavitație.

Temperatura de până la -5 grade aplicată local îngheață celulele adipoase dintr-o zonă delimitată. Avantajul major este dat de faptul că grăsimea îngheață la o temperatură mult mai ridicată decât restul țesuturilor (piele, mușchi, vase de sânge), astfel că această procedură cosmetică nu este periculoasă pentru organism. Aplicarea localizată a temperaturii scăzute asigură și o reîntinerire metabolică accelerată, deoarece se știe că terapiile prin frig reduc efectele negative ale îmbătrânirii celulare, fapt demonstrat de nenumărate studii științifice. Se acționează asupra zonelor diferite ale corpului, fără a aplica în aceeași lună tratamentul de criolipoliză asupra aceleiași zone.

Schema de terapie se stabilește în funcție de nevoile individuale, în general fiind nevoie de 2-3 luni de tratament pentru reducerea depozitelor adipoase foarte problematice și de 1-1.5 luni pentru reducerea celulitei cu nivel mediu de severitate. Cel mai bine este să se asocieze terapia prin criolipoliză cu tratamentele de radiofrecvență și/sau cavitație. După terminarea tratamentului, pielea va fi îngrijită cu creme hidratante și nutritive.

Contraindicații:

- Femeile gravide sau care alăptează
- Persoanele epileptice
- Persoanele cu probleme cardiace, renale sau cu diabet
- Persoanele care au probleme cu termoreglarea corporală
- Persoanele care au pacemaker
- Persoanele cu diverse iritații ale pielii, eczemă
- Persoanele care au contraindicație la vacuum (capilare sparte, varice, tulburări ale sistemului limfatic)

Pentru programări și detalii, vă așteptăm la sală!

Cu drag,
Cori Gramescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod