6 trucuri ca să scapi de burtă în trei zile şi să fii sexy în costumul de baie

Este aproape imposibil să scapi de toată grăsimea abdominală în doar câteva zile, dar dacă îți controlezi dieta și faci sport, poți elimina o mare parte din ea. Secretul depinde de autocontrol, pe care îl poți exersa cel puțin câteva zile.
Este aproape imposibil să scapi de toată grăsimea abdominală în doar câteva zile, dar dacă îți controlezi dieta și faci sport, poți elimina o mare parte din ea. Secretul depinde de autocontrol, pe care îl poți exersa cel puțin câteva zile atunci când știi că urmează să îți expui corpul într-un costum de baie. Ține cont de câteva sfaturi simple dacă vrei să scapi de burtă în trei zile ca să fii sexy în costumul de baie.

1. Limitează numărul de calorii pe zi

Secretul arderii rapide a grăsimilor este deficitul caloric. Consumă maxim 1200 de calorii pe zi în fiecare dintre cele trei zile pentru a arăta cât mai bine în costumul de baie.

Postul negru nu te ajută să arzi grăsimi, dar te poate îmbolnăvi. O dietă cu un deficit caloric rezonabil îți stimulează metabolismul într-un mod mai eficient pentru a elimina cât mai multă grăsime de pe burtă în scurt timp.

2. Trucuri ca să scapi de burtă: Elimină carbohidrații din dietă

În cele trei zile pe care le ai la dispoziție ca să fii cât mai sexy în costumul de baie, uită de pâine și de paste făinoase, de dulciuri și de cartofi. Elimină carbohidrații din dietă pentru a-ți accelera metabolismul.

Ce poți mânca? Carne slabă, de pui sau de pește, alături de cât mai multe legume verzi. Bogate în substanțe nutritive și cu un conținut redus de calorii, legumele îți pot umple burta în porții mai mici, ajutându-te să scapi de grăsimea abdominală.

3. Bea multă apă

Hidratarea este deosebit de importantă pentru a slăbi cât mai repede. Bea cât mai multă apă și ceaiuri de plante diuretice, evită cafeaua, băuturile acidulate și dulci.

Dacă nu-ți place să bei apa goală, o poți aroma cu puțin suc de fructe proaspăt stors. Citricele te ajută să arzi mai multe calorii, dar poți stoarce orice fruct de sezon, bine spălat.

4. Trucuri ca să scapi de burtă: Mănâncă cel puțin 5 mese pe zi

Numărul de mese din fiecare zi este cea mai directă modalitate de a-ți controla metabolismul. Începi cu un mic dejun generos, la maxim o oră după ce te-ai trezit, și continuă cu încă 4-5 mese de-a lungul zilei, fiecare mai mică decât cea de dinainte.

Pe măsură ce scazi aportul caloric de-a lungul zilei, corpul tău va stimula arderea grăsimilor pentru a compensa deficitul caloric în cele trei zile de dietă extremă, dar nu și periculoasă pentru sănătatea ta.

5. Dormi cel puțin 7 ore pe noapte

Somnul este un element cheie pentru stimularea arderii grăsimilor. În plus, dacă nu te odihnești suficient, vei fi mai tentată să cedezi tentațiilor gustoase și să irosești puținul timp pe care îl mai ai la dispoziție pentru a elimina cât mai mult din grăsimea de pe burtă.

Dormi cel puțin 7 ore pe noapte și asigură-te că ai parte de un somn odihnitor, fără să adormi cu televizorul pornit sau cu alte zgomote de fundal.

6. Trucuri ca să scapi de burtă: Încearcă să faci mișcare de 2 ori pe zi

În afară de restricțiile alimentare, de consumul generos de apă și de somnul odihnitor, exercițiile fizice contribuie cel mai mult la eliminarea grăsimii abdominale.

Abdomenele pot arde grăsimea de pe burtă și o pot înlocui cu mușchi, însă nu au niciun efect vizibil în doar trei zile. Exercițiile care te ajută să arzi grăsimi cel mai repede la nivelul întregului corp sunt cele cardio și cele de rezistență. Dacă ajungi la sală și dacă alergi cel puțin 30 de minute în fiecare zi, ai șansa de a scapă de burtă în trei zile, ca să fii sexy în costumul de baie pe plajă sau la piscină.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 16 Aug 2014, 17:35
    Te contrazic

    Splash te contrazic! Eu am tinut o dieta usor mai stricta si faceam in fiecare seara minimul de 80 de abdomene si simpla si plictisitoarea plimbare pe jos! Am reusit sa pierd 8 kg in 12 zile cu ambitie si mi-am tonificat abdomenul de asemenea! Abdomenele te pot ajuta daca nu ai mult timp la dispozitie!

    0
    0

  • alexandra.e pe 11 Iul 2014, 01:02
    GRASIMEA ABDOMINALA

    am 13 ani - cum pot scapa de grasimea abdominala in maxin o luna fara anumite pastile care nu sunt indicate varstei ? chiar daca as avea anii potriviti pt pastile nu as incerca!!! RECUNOSC:la varsta mea nu ma pot abtine de la unele lucruri dar incerc doar sa gust mi-as doriI f. mult sa slabesc IN ZONA ABDOMINALA !!!! TIMP DE 3 SAPTAMANI AM INCEPUT CU 100 ABDOMENE AJUNGAND LA 300-350 PLUS ALTE EXERCITII CARE NU POT SA ZIC, CA NU M-AU AJUTAT DAR IMI DORESC CEVA MAI MULT!! DACA AVETI VREO DIETA VA ROG SA-MI RASPUNDETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3
    1

  • Ioana Mardare pe 4 Iul 2012, 21:51
    interactiv

    Si eu am fost grasuta,am avut 78kg si am reusit sa slabesc 15kg in 2 luni. In primul rand vreau sa spun ca daca tu nu te simti bine in pielea ta,cu kg pe care le ai ,transmiti starea ta de spirit si oamenilor de langa tine.Asa ca indiferent de kg in plus,de frumusete sau de hainele cu care suntem imbracate, trebuie sa avem o parere buna despre noi si sa consideram cele mai frumoase.Eu la 78 de kg nu ma simteam complexata,pentru ca cel mai important este sa fii sanatoasa,dar sa nu ne luam dupa vorba aceea:,,omul gras e sanatos si frumos'' Poate doar frumos,frumosi suntem cu totii pana la urma. E u vreau si sanatate.M-am hotarat sa slabesc dupa ce am vazut-o pe prietena mea ca a slabit in jur de 10 kg in cateva saptamani dupa ce a combinat aerobicul cu un tratament de slabit numit Interactiv Slim.Mi-am cumparat si eu produsul ,dar nu am mers si la sala. Nu am avut timp datorita serviciului. Am facut in unele seri abdomene acasa. Am mancat cat de cat sanatos si am respectat modul de administrare. In 2 luni am slabit 15kg.Si nu uitati doamnelor:Atitudinea conteaza!!! Sa ai vointa ! Important este sa lupti pana ca capat, chiar daca mai si trisezi din cand in cand. Cat timp am luat produsul am si '' gustat'' cate o inghetata si putina cilocolata. Dar nu am renuntat. Recunosc sa m-a ajutat foarte mult si produsul Interactiv Slim. Am fost foarte motivata ! Anul viitor ma voi casatori !!!

    7
    3

  • KittyKa pe 2 Iul 2012, 19:52
    Te contrazic Splash

    Splash, eu uite, pot sa zic ca fac de opt zile abdomene , am inceput la 50 si am ajuns la 130. Pot sa spun ca nu mai am burtica pe care o aveam inainte. Este adevarat ca deja vad cum mi se definesc mai bine muschii.. Adica deja se vede ca am muschi pe abdomen. Am slabit 3 kg, cu inca niste exercitii suplimentare si cu o alimentatie echilibrata. Sa-ti zic ceva, cu cat masa musculara e mai mare, cu atat mai mult arzi mai bine grasimea de corp. Deci practic, abdomenele iti fac muschi, si facand muschi, dai jos grasimea. Sper sa n-o iei in nume de rau, insa abdomenele dau roade :)

    17
    2

  • Splash pe 2 Iul 2012, 08:48
    WTF?

    Abdomenele NU te ajuta sa scapi de grasimea de pe burta. De fapt intreg articolul porneste de la o premisa gresita: NU EXISTA SLABIRE LOCALIZATA!!! Cand slabesti, slabesti de pe tot corpul, nu doar din anumite zone. Daca vrei slabire localizata, faci liposuctie. Iar abdomenele nu iti scad grasimea de pe burta, ci cel mult tonifica muschii. Insa, cum nu poti vedea patratelele de sub stratul de sunci, la ce folos?

    15
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod