3 ani de la moartea lui Michael Jackson

Cântăreaţa La Toya Jackson şi alţi artişti au adus un omagiu cântăreţului american Michael Jackson, prin intermediul unor mesaje postate pe Twitter, luni, la trei ani de la moartea "regelui muzicii pop".
La Toya Jackson şi alţi artişti au adus un omagiu cântăreţului american Michael Jackson, prin intermediul unor mesaje postate pe Twitter, luni, la trei ani de la moartea "regelui muzicii pop".

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol - un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer -, iar moartea lui a şocat atât industria muzicală, cât şi opinia publică internaţională.

Medicul său, Conrad Murray, a fost condamnat la sfârşitul anului 2011 la patru ani de închisoare pentru omucidere involuntară.

La Toya Jackson a postat pe Twitter un mesaj prin care i-a adus fratelui ei un omagiu, în care a spus încă o dată că lăcomia persoanelor din anturajul acestuia a reprezentat principalul motiv care a dus la tragica dispariţie a artistului american, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Astăzi se împlinesc trei ani (de la moartea lui Michael Jackson, n.r.) şi mă întristează faptul că am pierdut un artist de legendă.
Lăcomia şi doar lăcomia a fost cauza morţii sale. Michael, te iubim!"
, spune La Toya în mesajul ei.

Rapperul Wiz Khalifa a postat şi el un mesaj pe Twitter în care a declarat: "Sunt trei ani de când omenirea a pierdut o legendă. Odihneşte-te în pace, Michael Jackson. Muzica ta trăieşte mai departe pentru tine. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru noi".

Cântăreaţa britanică de muzică pop Alexandra Burke a adus şi ea un omagiu celebrului cântăreţ american: "Odihnească-se în pace Regele Michael Jackson.
Ne e dor de tine, te iubim, iar muzica ta va trăi pentru totdeauna. Te iubim, Michael".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Iunie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liz pe 27 Iun 2012, 18:51
    Michael Jackson is a HERO!

    ei nu stiu adevarul despre el si il judeca.au scos atatea stiri false despre el.numai la bani s-au gandit.au incercat sa'i distruga cariera,dar ei nu stiau ca iubirea invinge tot.si toti care l'am purtat mereu in inima noastra am avut incredere numai in el.pentru ca il simteam,ne pierdeam in ochii lui si il intelegeam.MJ era inocent!muzica lui traieste si azi in inimile noastre.chiar daca suntem indurerati dupa moartea lui el ne vede si il simtim langa noi.mereu ne'a iubit.a iubit foarte mult si copiii.el nu a avut sansa de a fi un copil.aceasta sansa i'a fost furata.a doua familie a lui eram noi.si inca mai suntem.chiar daca el pare departe..iubirea dintre noi si acesta inca exista.este o legatura care nu ne va desparti niciodata...si nimeni nu ne poate schimba sentimentele..unii au crescut cu muzica lui Michael,altii au aflat de el debea dupa moarte..dar toti ii suntem loiali.il iubim,il respectam si avem incredere in el.este o legenda,un rege,un inger...care ne'a mangaiat cu muzica lui si ce simtea pentru noi.IUBIRE!..RIP..singurul motiv de care suntem oarecum linistiti ca e acolo sus este ca a luat o pauza vesnica de la tot raul peste care a trebuit sa treaca.este in siguranta.si ne iubeste si de acolo de sus.pe toti.el oricum ar fi trecut peste toate.pentru ca e un erou!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod