Slăbit rapid: Totul despre dieta macrobiotică. Remodelează-ţi silueta!

Facebook Twitter gplus Comenteaza

Ca să înveţi mai multe despre dietele care sunt la modă şi pe care le urmează vedetele de la Hollywood, Eva.ro începe o campanie de informare cu privire la diversele metode de slăbit propuse de specialişii din întreaga lume.

Astfel că în fiecare săptămână veţi găsi pe Eva.ro câte o dietă şi toate informaţiile necesare pentru a hotărî singură care este cea mai potrivită soluţie de slăbit pentru tine.

De asemenea, nu vom omite nici dezavantajele pe care le are fiecare dietă prezentată ca să ştii dacă îţi pui în pericol sănătatea. Chiar dacă aceste diete la modă sunt urmate de celebrele vedete de la Hollywood, asta nu înseamnă cu unele dintre ele au reguli extreme care, pe termen lung, pot să afecteze sănătatea.

Prima dietă inclusă în această campanie de informare este dieta macrobiotică. Ştim despre acest regim de slăbit că este unul sărac în grăsimi rele şi bogat în fibre, bazându-se mai mult pe mâncarea naturală obţinută fără procesare, plante şi legume. De aceea, acest tip de regim este recomandat şi persoanelor diagnosticate cu boli cronice sau cancer. Explicaţia pe care o oferă nutriţionistul Lygia Alexandrescu este aceea că "alimentele componente ale acestei diete sunt bogate în fitoestrogeni, substanţe care ajută la prevenirea şi reducerea riscului de apariţiei a cancerului de sân". 

Descoperă totul despre regimul macrobiotic!

 

1 din 5

Gwyneth Paltrow, Sting şi Madonna urmează dieta macrobiotică

Printre adepţii celebri ai acestei diete mai fac parte Gwyneth Paltrow, Sting, Avril Lavigne, Madonna, Dirk Benedict, Rudolf Hess, Warren Cuccurullo (chitarist al trupei Duran Duran), Iggy Pop, Bob Weir (chitarist la Grateful Dead).
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • DariaMih pe 3 Mai 2012, 17:22
  Suna interesant!

  E interesant sa aflam dintre trucurile care le fac pe vedete sa arate mereu impecabil, dar mie una mi-e greu sa cred ca acestia sunt singurii asi pe care ii au ele in maneca. Eu momentan slabesc urmand o dieta fara carbohidrati si zahar, mergand la Tae Bo si luand suplimentele naturale slim&fit. Sper ca pana in vara sa ajung la silueta dorita.:)

  2
  0

 • angi pe 2 Mai 2012, 12:00
  totul despre regimul macrobiotic!

  totul despre regimul macrobiotic!

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;