Slăbeşte rapid. Top 10 cele mai eficiente reguli ca să dai jos kilogramele luate de sărbători



7. Limitează cantitatea de alcool şi de zahăr


După ce ai făcut excese de sărbători este bine să renunţi încet la consumul zilnic de alcool şi dulciuri. Acestea îţi pot îngreuna procesul de slăbire, de aceea este recomandat să le consumi doar ocazional. Cu ajutorul unei alimentaţii bogate în legume, verdeţuri, leguminoase, carne slabă, brânzeturi slabe şi fructe vei reuşi să dai jos cele câteva kilograme luate de sărbători. Îţi va fi mult mai uşor să le dai jos dacă renunţi la zahăr, produse care conţin făină albă rafinată şi băuturi alcoolice, deoarece acestea conţin multe calorii.


8. Mănâncă ardei iute


Capsaicina din conţinutul său favorizează arderea grăsimilor şi te ajută să slăbeşti mai rapid. Nu este nevoie de cantităţi impresionante, ci să te asiguri că îl consumi moderat, în funcţie de preferinţe, la masa de prânz şi cea de seară.



9. Renunţă la îndulcitorii artificiali!


Dacă vrei să îndulceşti cafeaua sau ceaiul nu folosi îndulcitorii artificiali. Este mai bine să pui extract de stevia rebaudiana, care nu conţine deloc calorii.


10. Combină orice mâncare gătită cu o salată de verdeţuri sau varză crudă


Pătrunjelul, rucola, salata verde, ceapa verde, spanacul, mărarul au enzime care favorizează digestia şi te ajută să slăbeşti. De aceea este recomandat ca orice fel de mâncare gătită să-l asociezi cu o salată mică de verdeţuri sau de varză crudă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod