Sex. 6 trucuri care întăresc relaţia şi încrederea în partener

Bucură-te împreună cu el de lucrurile care-l pasionează şi ascultă-l cu adevărat atunci când îţi dezvăluie o frământare pe care o are!
Echilibrul şi armonia în relaţie trebuie clădite pe respect faţă de partener şi o comunicare foarte bună. Există foarte multe relaţii care trec prin momente de impas şi nu reuşesc să mai găsească acel echilibru pe care l-au deţinut, însă nu trebuie să se renunţe la acest lucru. Nimic nu se pierde, ci trebuie să munciţi în echipă pentru acolo unde vă doriţi, comunicându-vă foarte bine dorinţele. Există câteva trucuri care au rolul de a întări orice relaţie şi vă ajută să aveţi încredere reciprocă.
Iată care sunt acestea:


1. Ascultaţi-vă cu adevărat şi cu interes


Ştii acele situaţii în care partenerul tău vorbeşte despre anumite lucruri care-l pasionează, dar care pe tine te plictisesc de moarte? Ei bine, cu toţii avem momente de neatenţie şi oboseala îşi spune de cele mai multe ori cuvântul şi ne împiedică să ne concentrăm mai bine asupra unei discuţii cu partenerul. Ce trebuie să reţii tu este faptul că atunci când tu îi vorbeşti despre haine şi accesorii şi te bucuri când vezi că partenerul tău te ajută în alegerea lor, la fel este şi reciproca, fie că este vorba despre instrumente muzicale, maşini, articole sportive sau fotbal.


Atunci când vă ascultaţi cu adevărat unul pe celălalt, ajutându-vă atunci când unul este în impas se creează o punte de legătură extrem de puternică între voi care va întări încrederea şi relaţia de cuplu.


2. Sprijiniţi-vă!


Lasă-i mereu de înţeles faptul că poate să-ţi împărtăşească grijile sale, fiind un bun confident şi ajutându-l să facă cele mai bune alegeri atunci când se află în impas. Acest lucru îi va demonstra că va avea tot timpul lângă el un bun aliat.

 

3. Respectaţi-vă starea de spirit!


Nu porni tot timpul de la premisa că este supărat pe tine sau că dacă nu are chef de vorbească înseamnă că are ceva de ascuns. Nu înrăutăţi situaţia, ci lasă-i spaţiu şi puţin timp, respectându-i starea de spirit.

Cu toţii avem zile sau momente mai proaste şi ne dorim să fim lăsaţi în pace, nicidecum cicăliţi în acele situaţii.

Lasă-l să-şi revină, făcând ceva ce-i face plăcere şi-l ajută pentru a se destinde! Buna dispoziţie va reveni de la sine şi veţi discuta cu calm despre o problemă sau o supărare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod