Sex. 6 trucuri care întăresc relaţia şi încrederea în partener

4. Libertatea de a te întâlni cu prietenii


Nu spune nimeni că trebuie să faci lucrul acesta seară de seară, în detrimentul petrecerii timpului în cuplu, însă este benefic pentru relaţie ca fiecare partener să aibă libertatea de a-şi întâlni prietenii din când în când. Acest lucru pe care îl făceai înainte de a forma un cuplu este perceput ca ceva foarte relaxant şi te va binedispune mereu. Atâta vreme cât nu se exagerează cu aceste întâlniri, acest obicei poate să fie unul care va întări relaţia voastră şi mai mult.

5. Împărţirea sarcinilor şi a responsabilităţilor


Atunci când doar unul dintre parteneri plăteşte tot timpul facturile, duce gunoiul, face curăţenie, găteşte, face cumpărăturile, are grijă de copil/copii poate să devină frustrat de acest lucru şi îşi va dori să aibă ajutor din partea celuilalt. De aceea este important să stabiliţi împreună priorităţile şi să le împărţiţi! Astfel, fiecare va avea câte puţin timp pentru el însuşi, lucru care va asigura o atmosferă destinsă şi multă înţelegere în cuplu.

6. Îmbrăţişaţi-vă des!


Îmbrăţişările înainte de a pleca de acasă, la întâlnirea pe care o aveţi după serviciu sau înainte de somn pot să facă minuni pentru viaţa de cuplu. Ele conferă siguranţă, încredere şi o senzaţia plăcută că vei fi mereu protejată de partener. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod