Tragedie. Cauza morţii actorului George Alexandru, ţinută secret de familie!


Spitalul Fundeni precizează că acesta nu a decedat pe masa de operaţie, iar colegii de la Nottara spun că era internat de multă vreme. Care a fost cea mai probabilă afecţiune care l-a doborât pe talentatul actor de 58 de ani?

Cauza morţii actorului George Alexandru este învăluită în mister. Familia a dorit ca opinia publică să nu afle despre boala şi suferinţa care au provocat decesul prematur al artistului în vârstă de 58 de ani.
Domnul George Alexandru ar fi suferit de pancreatită şi era internat la Spitalul Fundeni de cel puţin două săptămâni, conform site-ului Wowbiz.
Într-un comunicat oficial, managementul spitalului precizează că acesta a murit ”din cauza unei infecţii abdominale grave, iar familia actorului nu doreşte să fie comunicate şi alte informaţii despre suferinţa acestuia”, se spune în declaraţia citată de Mediafax.

Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni, mai precizează şi faptul că decesul actorului nu a survenit în urma unei intervenţii chirurgicale. din această informaţie se poate deduce faptul că George Alexandru a fost doborât de o afecţiune cronică, pancreatită sau o altă boală gravă a ficatului putând fi una dintre ele. Reprezentanţii Teatrului Nottara, locul unde popularul artist era angajat, au declarat că era internat de mai multă vreme în spital.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Corbeanu Monica pe 7 Ian 2016, 16:12
  Ioan Ionelule

  Ioan Ionelule nu mai bea baiatuleeeee..... Daca nu stiai exista si ciroza cardiaca, iar ciroza hepatica o poti dobandi din mai multe cauze, nu neaparat din cauza alcoolului! Mediocrule sa nu zic altfel!

  0
  0

 • alexandru pe 6 Ian 2016, 19:47
  NU este corect

  Este dureros faptul ca nu suntem in stare sa respectam dorinta unui disparut din aceasta lume sau chiar numai a familiei lui. Deschiderea acestui "subiect" dovedeste clar ca am ajuns la un nivel de respect social injositor. Este nivelul de dezbatere/subiecte ce au fost "initiate" de DD in studioul din garsoniera lui, continuat si inbogatit de Vintur, Voiculescu, Ghita si ... aproape toata presa. Cei care sunt slujitorii acestei prese(cu dedicatie!) actuale vor avea multe sa-si reproseze cand se vor maturiza. Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel disparut.

  0
  0

 • Dan Orban pe 6 Ian 2016, 18:37
  Artiști veritabili, bijuteriile cele mai prețioase ale României

  Păcat. Avem valori incomensurabile în artă. Acest titan, acest minunat George Alexandru ne-a bucurat cu prezența lui întotdeauna. Avem încă actori veritabili, avem români uriași, avem oameni minunați printre noi dar durerea cea mai mare e că ei se duc atunci când nu trebuie . Valorile noastre românești, actori, pictori, muzicieni, doctori, ingineri, ciobani, fermieri, muncitori........ mor ca oameni obișnuiți, dar lasă în urma lor comori. Păcat, doare, de fiecare dată când acești minunați zei trimiși de Dumnezeu pe Terra să ne bucure cu prezența lor, prezență atât de scurtă...... Dumnezeu să ocrotească sufletul lui George Alexandru. Amin.

  1
  0

 • Sabina pe 6 Ian 2016, 13:20
  Condoleanţe

  Trebuie respectată dorinţa familiei. Este un subiect care nu trebuia deschis deloc! Dar ne place bârfa....Dumnezeu să îl odihnească în pace şi condoleanţe familiei! Îl vom ţine minte aşa cum a fost pe scenă, pentru ceea ce a făcut în viaţă!

  6
  0

 • ioan pe 6 Ian 2016, 12:21
  Pe cand se aduna COARBELE, CORBEANELE...

  De cand ciroza e hepatica si alcoolica? Ai facut, COARBO, in doar 3 vorbe, UN PLEONASM SI O PERSONIFICARE MORBIDA. Da, coarbo, ciroza e la ficatul hepatic, dar ciroza nu bea(!?!) si nu se imbata. Poate doar imbata; vreo cateva proaste adunate intr-un zbor deasupra unui lintoliu de corbi si coarbe...ZEXE!

  3
  2

 • Corbeanu Monica pe 6 Ian 2016, 12:01
  Boala

  ciroza hepatica alcoolica

  1
  4

 • BRAD pe 6 Ian 2016, 09:40
  Omenie

  De ce trebuie sa intrati cu bocancii in viata unei familii indoliate ?

  10
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod