Tragedie. Cauza morţii actorului George Alexandru, ţinută secret de familie!

George Alexandru, la vârsta de 28 de ani, în filmul care l-a consacrat - Noi cei din linia întâi

Trupul neînsufleţit al actorului va fi depus, luni, de la ora 11.00, în foaierul Teatrului Nottara, pe a cărui scenă a jucat în numeroase spectacole. Înmormântarea va avea loc, în aceeaşi zi, la Cimitirul Ghencea din Capitală.
Mulţi colegi i-au adus un ultim omagiu, postând mesaje emoţionante pe Facebook.
Horaţiu Mălăele: ”El a fost un actor. Bun. Foarte bun. El a fost și prietenul meu.

Viața lui s-a risipit și blând, și hohotitor, și tandru, și zgomotos, și cu zgârcenie, dar și generos în viețile noastre, așa încât el continuă să trăiască odată cu noi, iar dincolo de noi în viețile celor care-i vor afla povestea. Până la cunoașterea adevărului esențial, iată o formă pământeană de nemurire. Numele lui a fost George Alexandru. Noi îi spuneam Jorjac. Drum bun, Jorjacule! Nu te putem uita pentru că ceva din ființa noastră eşti tu!”

Valentin Teodosiu:
"Dumnezeu să-l ierte pe Jorjac! Nu există durere mai mare decât pierderea unui om a cărui viaţă a fost legată de a ta.
Mare pierdere pentru public, pentru noi cei care te-am cunoscut şi iubit. Ne va fi mult prea grea viaţa fără tine, fără râsul tău unic, fără tot ce ai însemnat pentru noi. Drum bun, dragule!"
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Corbeanu Monica pe 7 Ian 2016, 16:12
    Ioan Ionelule

    Ioan Ionelule nu mai bea baiatuleeeee..... Daca nu stiai exista si ciroza cardiaca, iar ciroza hepatica o poti dobandi din mai multe cauze, nu neaparat din cauza alcoolului! Mediocrule sa nu zic altfel!

    0
    0

  • alexandru pe 6 Ian 2016, 19:47
    NU este corect

    Este dureros faptul ca nu suntem in stare sa respectam dorinta unui disparut din aceasta lume sau chiar numai a familiei lui. Deschiderea acestui "subiect" dovedeste clar ca am ajuns la un nivel de respect social injositor. Este nivelul de dezbatere/subiecte ce au fost "initiate" de DD in studioul din garsoniera lui, continuat si inbogatit de Vintur, Voiculescu, Ghita si ... aproape toata presa. Cei care sunt slujitorii acestei prese(cu dedicatie!) actuale vor avea multe sa-si reproseze cand se vor maturiza. Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel disparut.

    0
    0

  • Dan Orban pe 6 Ian 2016, 18:37
    Artiști veritabili, bijuteriile cele mai prețioase ale României

    Păcat. Avem valori incomensurabile în artă. Acest titan, acest minunat George Alexandru ne-a bucurat cu prezența lui întotdeauna. Avem încă actori veritabili, avem români uriași, avem oameni minunați printre noi dar durerea cea mai mare e că ei se duc atunci când nu trebuie . Valorile noastre românești, actori, pictori, muzicieni, doctori, ingineri, ciobani, fermieri, muncitori........ mor ca oameni obișnuiți, dar lasă în urma lor comori. Păcat, doare, de fiecare dată când acești minunați zei trimiși de Dumnezeu pe Terra să ne bucure cu prezența lor, prezență atât de scurtă...... Dumnezeu să ocrotească sufletul lui George Alexandru. Amin.

    1
    0

  • Sabina pe 6 Ian 2016, 13:20
    Condoleanţe

    Trebuie respectată dorinţa familiei. Este un subiect care nu trebuia deschis deloc! Dar ne place bârfa....Dumnezeu să îl odihnească în pace şi condoleanţe familiei! Îl vom ţine minte aşa cum a fost pe scenă, pentru ceea ce a făcut în viaţă!

    6
    0

  • ioan pe 6 Ian 2016, 12:21
    Pe cand se aduna COARBELE, CORBEANELE...

    De cand ciroza e hepatica si alcoolica? Ai facut, COARBO, in doar 3 vorbe, UN PLEONASM SI O PERSONIFICARE MORBIDA. Da, coarbo, ciroza e la ficatul hepatic, dar ciroza nu bea(!?!) si nu se imbata. Poate doar imbata; vreo cateva proaste adunate intr-un zbor deasupra unui lintoliu de corbi si coarbe...ZEXE!

    3
    2

  • Corbeanu Monica pe 6 Ian 2016, 12:01
    Boala

    ciroza hepatica alcoolica

    1
    4

  • BRAD pe 6 Ian 2016, 09:40
    Omenie

    De ce trebuie sa intrati cu bocancii in viata unei familii indoliate ?

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod