Slabeste 5 kg in 2 saptamani!

Vreti sa dati jos destul de multe kg sau doar cele cateva kg in plus si sa scapati de burtica, pernite si solduri? Cum procedam in afara de traditionala dieta? Centrul de Slabire BettyBlue iti vine in ajutor, nu doar cu aparatura de ultima generatie si cu cele mai bune tratamente de pe piata ci si cu personal calificat care iti va supraveghea pe langa evolutia tratamentelor si modul de alimentatie!

Pentru a slabi pana la 5 kg in 2 saptamani echipa BettyBlue iti recomanda combinarea sedintelor de electrostimulare cu impachetarile pe baza de alge marine - Thalassalgo.

Electrostimularea tonifica musculatura, imbunatateste circulatia sanguina si ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Rezultatele electrostimularii se vad dupa primele 3 sedinte intensive iar dupa 12 se poate vorbi de o scadere considerabila in centimetri!

Impachetarile cu alge marine - Thalssalgo ajuta la eliminarea stratului adipos si a nodulilor celulitici, iar pilea dvs va fi neteda, fara denivelari. Complexul de alge marine actioneaza de asemenea asupra circulatiei sanguine si elimina toxinele acumulate in timp, redand corpului dvs posibilitata de a functiona corect!

In cazul in care doriti sa slabiti peste 5 kg in 2 saptamani cel mai adecvat tratament este cel pe baza de impachetari cu FANGO Silhouette, un namol marin care ajuta la eliminarea apei retinuta in corp, distrugerea nodulilor celulitici, estomparea vergeturilor si redarea elasticitatii pielii. Acest tip de tratament in combinatie cu electrostimularea da rezultate uimitoare, iar dvs puteti da jos pana la 15 centimetrii in circumferinta taliei dupa doar 10 sedinte!

Impachetarile se fac local (talie- genunchi; talie- glezna) sau general, inclusive brate! Tratamentele cu Thalassalgo si Fango Silhouette pot fi efectuate si de catre persoane cu probleme vasculare prin aplicarea unui gel protector.

Etapele unei impachetari sunt: peeling corporal professional, aplicare gel protector/ termic, aplicare masca tratament, infoliere si apoi introducere in termosauna timp de 60minute. La finalul sedintei se efectueaza un masaj usor cu crema anticelulita termoactiva- Thalssalgo SPA (menta+alge marine).

Merita sa incerci si tu! Peste 1,000 de femei au incercat si au obtinut rezultate excelente, iar apoi 1 sedinta pe saptamana pentru intretinere este suficenta!

Frumusetea este ceva ce tine de atitudine!

Viziteaza Centrul de Slabire BettyBlue.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lavinia pe 24 Mai 2010, 19:59
    ajutorrrrrr

    am 10 1,63 si 58 de kg

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod