Mentine-te in forma, cu sfaturile starurilor

Odata ce invatam sa ne bucuram de atuu-urile cu care ne-a inzestrat natura, le punem in valoare prin haine care ne avantajeaza sau prin machiaj, ne alimentam sanatos, facem sport si gandim pozitiv...

Odata ce invatam sa ne bucuram de atuu-urile cu care ne-a inzestrat natura, le punem in valoare prin haine care ne avantajeaza sau prin machiaj, ne alimentam sanatos, facem sport si gandim pozitiv, suntem admirate si ne simtim excelent. Avem putine motive sa invidiem celebritatile, fie ele autohtone sau internationale, deoarece, prin atentia pe care o primim si tonusul nostru, suntem, la randul nostru, mici vedete ale propriei lumi.

Ce se intampla, insa, cand "sarim" de 35 de ani? Cand fiecare trei zile cand nu facem miscare sau fiecare ciocolata pe care o savuram, lasa urme (inestetice!) asupra corpului nostru...

Chiar si cu o mostenire genetica de invidiat, trecerea timpului si, poate, mici "pacate" din trecut, precum o seara in care nu te-ai demachiat, o saptamana in care n-ai trecut pe la sala sau cand ai dat iama in dulciuri, iti modifica aspectul pielii, iar metabolismul incetineste.

Ne place sau nu, de la o anumita varsta trebuie sa acordam o atentie sporita modului in care ne ingrijim si alimentatiei. Poate acesta este momentul in care constientizam cat de norocoase sunt vedetele pentru faptul ca arata excelent, atat la 20, cat si la 50 de ani.

Nu sunt binecuvantate doar cu rochii unicat, create de designeri celebri, dar au si un corp frumos, pe care sa-l imbrace. Acestora li se adauga o armata de stilisti, care le urmaresc fiecare pas, si tabloul pare complet, nu?

Am auzit adesea comentarii malitioase legate de imaginea vedetelor si de modul in care se mentin in forma, care puneau totul "in carca" operatiilor estetice si banilor pe care acestea ii au in cont. Sigur, este mult mai comod sa gasesti explicatii pentru aspectul placut al unei persoane, fie ea si celebra, decat sa faci efortul de a trai frumos (si sanatos), nu-i asa, doamnelor?

Desigur ca nu toate celebritatile au suficienta vointa si disciplina pentru a sta departe de bisturiu sau botox, insa avem destule exemple de vedete precum Madonna sau Angelina Jolie, care nu fac un secret din faptul ca mai au un rid-doua, in schimb isi pastreaza farmecul si vitalitatea, printr-un stil de viata sanatos si dedicandu-se familiei.

Le privim la televizor sau in reviste si avem impresia ca timpul trece pe langa ele; au acelasi corp de acum 20 de ani, aceeasi energie si forta de munca si acelasi zambet cuceritor. Apare, inevitabil, intrebarea: cum reusesc? Cum frumusetea si pofta de viata vin din interior, totul porneste de la o alimentatie echilibrata.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • HAGIU ARSINIA pe 14 Nov 2008, 16:34
    reteta de slabit

    buna-vreau si eu o reteta de slabit ,pastile inafara de ceaiuri nu le pot consuma imi face rau,pastile daca se poate regim alimentar nul pot tine caci lucrez in fiecare zi si nu -l pot respecta multumesc mult

    0
    0

  • vio pe 24 Sep 2008, 19:09
    mentine-te in forma

    asa este---aveti dreptate mai bine dam vine pe oricine si oriceeeeeee--decit sa ne hranim sanatos sau cu atentie-am sa urmez sfaturiiile---multumesc--

    0
    0

  • d.n.i pe 19 Sep 2008, 04:21
    :D

    Vreau sa slabesc.Varog cine stie o dieta care intradevar ajuta varog scrietimi .Adresa mea. albastriiochi@yahoo.com

    0
    0

  • cotiugamaria pe 17 Sep 2008, 22:59
    mentine-te in forma

    Oricum o dieta sanatoasa, ceva exercitii gen Pilates sau o alergare sunt atuuri la toate vedetele. Deci asta ar trebui sa ne spuna ceva nu?

    0
    0

  • marta_antoanella pe 17 Sep 2008, 22:41
    mentine-te in forma

    Sunt sfaturi interesante,dar as vrea sa dati mai multe. Multumesc

    0
    0

  • daniela pe 11 Sep 2008, 09:06
    mentine-te in forma...

    Am sa tin cont de toate sfaturile dv.,sunt bine venite la orice varsta. Va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod