Mentine-te in forma, cu sfaturile starurilor

Proaspat tatic al unor gemeni, Brad Pitt a impartasit la un moment dat acelasi viciu cu al Angelinei Jolie, actuala sa sotie: fumatul. Pentru rolul din "Troia" a trebuit sa renunte la acest obicei nesanatos, dar si la bere si chips-uri. A adoptat apoi o dieta saraca in carbohidrati si bogata in proteine pentru a se pastra in forma, apeland si la antrenamente intense in sala de gimnastica. Dovada ca, oricat de stricta ar fi dieta lor, si vedetele se rasfata: Brad n-a putut renunta sub nicio forma la produsele McFlurry de la McDonald's.

Ocazional, bineinteles.

Potrivit site-ului Mirror.co.uk, Renee Zellweger isi mentine silueta si astfel nu isi tradeaza varsta, urmand principiile dietei Atkins. Asadar, actrita consuma multe alimente bogate in proteine, precum pui, peste, oua, lactate slabe si produse din soia.

Aproape de a schimba "prefixul" la cei 38 de ani ai sai, Mariah Carey a fost sfatuita de nutritionistul personal sa consume multe legume si fructe... mov. Acestea contin un numar mai mare de antioxidanti, care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, incetinind, astfel, procesul de imbatranire.

Constiincioasa, Mariah s-a pus pe treaba, din dieta ei zilnica nelipsind prunele, strugurii negri, afinele sau vinetele la gratar.

Putin si des. Asa ne sfatuieste Cindy Crawford sa mancam pentru a ne pastra corpul suplu, chiar daca am trecut de prima tinerete. Mama a doi copii, Cindy considera ca a manca de cinci ori pe zi portii mici de alimente aduce mai multe beneficii siluetei decat clasicele trei mese pe zi, cu mancare din belsug.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • HAGIU ARSINIA pe 14 Nov 2008, 16:34
    reteta de slabit

    buna-vreau si eu o reteta de slabit ,pastile inafara de ceaiuri nu le pot consuma imi face rau,pastile daca se poate regim alimentar nul pot tine caci lucrez in fiecare zi si nu -l pot respecta multumesc mult

    0
    0

  • vio pe 24 Sep 2008, 19:09
    mentine-te in forma

    asa este---aveti dreptate mai bine dam vine pe oricine si oriceeeeeee--decit sa ne hranim sanatos sau cu atentie-am sa urmez sfaturiiile---multumesc--

    0
    0

  • d.n.i pe 19 Sep 2008, 04:21
    :D

    Vreau sa slabesc.Varog cine stie o dieta care intradevar ajuta varog scrietimi .Adresa mea. albastriiochi@yahoo.com

    0
    0

  • cotiugamaria pe 17 Sep 2008, 22:59
    mentine-te in forma

    Oricum o dieta sanatoasa, ceva exercitii gen Pilates sau o alergare sunt atuuri la toate vedetele. Deci asta ar trebui sa ne spuna ceva nu?

    0
    0

  • marta_antoanella pe 17 Sep 2008, 22:41
    mentine-te in forma

    Sunt sfaturi interesante,dar as vrea sa dati mai multe. Multumesc

    0
    0

  • daniela pe 11 Sep 2008, 09:06
    mentine-te in forma...

    Am sa tin cont de toate sfaturile dv.,sunt bine venite la orice varsta. Va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod