"Seinfeld, frate!", cu Bogdan Naumovici

Facebook Twitter Comenteaza


Este unul dintre cele mai bune sitcom-uri din istoria televiziunii care a starnit o adevarata isterie la nivel mondial, este serialul "despre nimic" devenit povestea unui succes urias, este serialul care da dependenta, este... "Seinfeld, frate!".

Din 8 septembrie, cand “Comedia in esenta tare" le va furniza telespectatorilor Pro Cinema o portie dubla de umor marca "Seinfeld", fanii acestui serial il vor putea urmari de luni pana sambata, incepand cu ora 20.50, pe Bogdan Naumovici, "fanul de serviciu" al acestui sitcom, care le va oferi o versiune pur "mioritica" a poantelor celebrului personaj.

Interlocutorul lui Bogdan Naumovici in aceasta emisiune este Catalin Ciurlau, personajul mai putin vorbaret din cunoscuta reclama "Razboiul stelelor".
Detalii de culise mai putin cunoscute, comentarii savuroase despre cea mai tare faza a fiecarui episod si modul in care aceste situatii se regasesc in viata de fiecare zi – cu toate acestea se vor intalni telespectatorii Pro Cinema de luni pana sambata, de la ora 20.50, in "Seinfeld, frate!".

"Am sa incerc sa povestesc, asa cum am obisnuit publicul intr-un anumit spot, de ce ala micul cu cap rotund, alaturi de ala inaltul care deschide usa greu, de o dansatoare turbata la gratii si de ala care face stand-up comedy - il stiti, e tatal lor – scot impreuna cele mai tari poante vazute pe micul ecran", spune Bogdan Naumovici referitor la modul in care va prefata fiecare episod din "Seinfeld".
    
Din 8 septembrie, Jerry, Kramer, Elaine si George, gasca nebuna din "Seinfeld", il vor avea alaturi de ei, seara de seara, pe Bogdan Naumovici, care va propune fanilor o altfel de abordare a  situatiilor din serial si va declina umorul celebrului personaj pe romaneste.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • serghei pe 23 Nov 2008, 16:21
    Ceafa lata si umor bolovanos de colentina

    Daca acest penibil Naumovic vrea sa construiasca un pod intre Dambovitza si Hudson sau intre hohotul marlanesc dambovitzean si umorul fin al lui seinfeld, iata ca esueaza penibil. nu exista ceva mai anost, de prost gust si visually repugnant decit cei doi cu coatele pe masa si comentariile lor de rahat. Astia doi chiar nu isi dau seama ca sint jenanti?

    0
    0

  • george pe 10 Sep 2008, 19:13
    Raspunsul la aceasta emisiune de prost gust

    il puteti vedea aici http://www.youtube.com/watch?v=kqGP8EvPh6M :))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod