Lady Gaga s-a luptat cu bulimia peste 10 ani. Cum se menţine slabă

Lady Gaga în 2012 (stânga) şi în 2014 (foto dreapta)

 

Cum se menţine în formă Lady Gaga?


A avut perioade în care în urma mâncatului excesiv adunase mai bine de 11 kilograme, însă a apelat la diverse diete care au ajutat-o să revină la silueta sa. Fotografia din stângă o surprinde pe vedetă în 2012 în timpul turneului său mondial "Born This Way Ball" când luase bine în greutate.

Lady Gaga, 10 ţinute extreme ale anului 2013. Cum şi-a şocat fanii?

Yoga şi meditaţiile pe care le face zilnic o ajută să gândească pozitiv. "Mă antrenez zilnic, chiar şi atunci când sunt mahmură", susţine vedeta despre programul său.

Nu sar peste antrenamente şi fac foarte multă yogaLady Gaga
Dieta sa nu este una strictă, ci echilibrată, fiind concepută de un celebru nutriţionist al vedetelor Harley Pasternak. Cinci ingrediente sunt de bază la fiecare masă pe care o ia Lady Gaga: proteine, fibre, carbohidraţi sănătoşi, grăsimi sănătoase (ulei de măsline, avocado, migdale sau seminţe de dovleac) şi o băutură fără zahăr rafinat.

Lady Gaga, noua imagine Versace

De asemenea, planul său alimentar zilnic include 5 mese (3 mese şi 2 gustări) care includ toate ingredientele esenţiale enumerate mai sus. Câteva idei preferate de vedetă sunt: clătitele din făină integrală cu fructe la micul dejun, o salată mare la prânz cu un dressing uşor şi la cină piept de pui cu quinoa. Gustările preferate sunt merele cu unt de arahide sau chipsurile cu sos salsa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod