Lady Gaga, noua imagine Versace

Cântăreaţa a devenit noua imagine a colecţiei primăvară-vară pe anul 2014 pentru casa de modă Versace, fiind protagonista unui pictorial realizat de cunoscuţii fotografi de modă Mert Alas şi Marcus Piggott.
Brandul a anunţat pe platforma Twitter implicarea cântăreţei în campania Versace, Lady Gaga fiind de altfel prietenă cu designerul-şef al casei de modă, Donatella: "Versace o confirmă (...) pe Lady Gaga drept imaginea campaniei primăvară-vară 2014, fotografiată de Mert Alas şi Marcus Piggott", informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Imaginea cântăreţei pentru această campanie, cu părul lung şi oxigenat, pare să fi fost inspirată de sora lui Gianni Versace, care este în prezent vicepreşedintă a grupului Versace şi designer-şef al brandului.

Colaborarea dintre Versace şi Lady Gaga s-a materializat după ce cântăreaţa a compus un cântec pentru Donatella, apărut pe cel mai recent album al artistei americane, "Artpop".

Precedentele două albume de studio ale cântăreţei s-au intitulat "The Fame" (2008) şi "Born This Way" (2011).

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate.
La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011, notează Mediafax.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod