Apă de cocos

Iată ce se întâmplă în corp dacă bei apă de cocos 2 săptămâni. 8 beneficii

Dacă încă mai încerci să slăbeşti, există un aliment pe care probabil nu l-ai considerat niciodată util în arderea grăsimilor.
Este foarte des întâlnit în ultimul timp datorită beneficiilor sale pentru sănătate. Nu e de mirare că modelele de top şi sportivii celebri recomandă apa de nucă de cocos ca fiind o băutură extrem de sănătoasă.

BrightSide a descoperit 8 motive serioase pentru care ar trebui să bei apă de cocos în fiecare zi:

Ce se întâmplă în corp dacă bei apă de cocos: Slăbeşti mai uşor şi mai rapid

Încearcă să înlocuieşti băuturile răcoritoare şi altele dulci cu apă de cocos dacă intenţionezi să pierzi în greutate, iar apoi să te menţii. Este o băutură naturală cu un conţinut scăzut de calorii, care te face să te simţi sătul mult timp.
Încearcă să bei un pahar de apă de cocos înainte de masă, vei mânca mai puţin.

Ce se întâmplă în corp dacă bei apă de cocos: Corpul tău va fi bine hidratat

Apa de cocos contribuie la restabilirea energiei şi menţine echilibrul optim al lichidului în organism. Nu e de mirare că este utilizată pe scară largă printre sportivii care recomandă consumul apei de cocos înainte, în timpul şi după antrenament.

Vei scăpa de problemele digestive

Datorită concentraţiei sale ridicate de fibre, apa de cocos contribuie la prevenirea digestiei. Organizația Mondială a Sănătății recomandă chiar utilizarea apei de nucă de cocos pentru a vindeca diareea la copii.

Ce se întâmplă în corp dacă bei apă de cocos: Tensiunea arterială se stabilizează

Studiile arată că apa de nucă de cocos are un efect semnificativ asupra tensiunii arteriale, scâzând presiunea sistolică cu 71%, iar presiunea diastolică cu 29%.

Pielea ta va deveni netedă şi luminoasă

Fiind o sursă excelentă de antioxidanţi, apa de cocos poate elimina toxinele şi oferă nutrienţi vitali în acelaşi timp. Pe lângă faptul că o bei, poţi încerca să o aplici pe piele în fiecare zi.
Ea va lupta cu impurităţilor şi îţi va face pielea sănătoasă şi frumoasă.

Ce se întâmplă în corp dacă bei apă de cocos: Reduce schimbările de dispoziţie şi stresul

Nuca de cocos conţine numeroase vitamine. De fapt, vitaminele din complexul B te vor ajuta să reduci stresul şi să împiedici schimbările de dispoziţie. Magneziul creşte producţia de serotonină, a cărei deficienţă poate provoca depresie.

Este un remediu natural pentru mahmureală

Dacă ai avut parte de puţină distracţie aseară, încearcă apa de cocos pentru a reveni la viaţă. Este bogată în substanţe nutritive care te ajută să îţi rehidratezi corpul şi să completezi vitaminele pierdute.
Apa de cocos este, de fapt, 95% apă pură, deci e cea mai bună băutură pentru a restabili echilibrul de apă.

Încetineşte procesul de îmbătrânire

Apa de cocos este o sursă naturală de citokinine, hormoni vegetali cu rol de regulatori de creştere care face minuni pentru sănătatea noastră. Nu numai că acestea sunt responsabile de diviziunea celulară, dând un efect anti-îmbătrânire, dar reduc şi riscul bolilor legate de vârstă, cum ar fi cancerul şi tromboza.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod