Guma de mestecat te ajută să slăbeşti

Mestecă de zor gumă dacă vrei să slăbeşti pentru că specialiştii au demonstrat că are efect şi te ajută să scapi de kilograme. Dar, atenţie să nu depăşeşti limita pentru că guma, consumată în exces are şi efect laxativ.

Mestecă de zor gumă dacă vrei să slăbeşti pentru că specialiştii au demonstrat că are efect şi te ajută să scapi de kilograme. Dar, atenţie să nu depăşeşti limita pentru că guma, consumată în exces are şi efect laxativ.

 

Guma de mestecat ajută să slăbeşti: Consumi cu 67 de calorii mai puţin la masă


Un studiu realizat de cercetătorii de la University of Rhode Island arată că dacă mesteci gumă fără zahăr timp de 20 de minute dimineaţa nu vei fi tentată să mănânci la fel de mult la masa de prânz. Ei susţin că vei consuma cu 67 de calorii mai puţin la următoarea masă pe care o iei care te pot ajuta să scapi de 3 kilograme pe parcursul unui an, după calculele lor.

 

 

Arzi 70 de calorii pe oră


Persoanele care obişnuiesc să mestece gumă ard mai multe calorii decât cei care ocolesc guma de mestecat, arată un studiu care a apărut în publicaţia New England Journal of Medicine. Rezultatele cercetării arată că guma de mestecat creşte cu 20% rata metabolică, ceea ce înseamnă că te ajută să arzi până la 70 de calorii pe oră.

 

 

Guma de mestecat ajută să slăbeşti: Mestecă gumă înainte şi după masă!


Ca să beneficiezi de efectele ei, mestecă gumă cu o oră înainte de masă şi la o oră după ce ai mâncat. Ronţăie la fiecare gumă în jur de o jumătate de oră, după cum spun specialiştii.

 

 

Atenţie la consumul excesiv de gumă!


Pe lângă beneficiile constatate asupra sănătăţii dentare şi a siluetei, guma de mestecat nu trebuie consumată în exces pentru că face acid la stomac şi are efect laxativ. Este recomandat să alegi variantele de gumă fără adaos de zahăr.

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • unik_denisse pe 26 Sep 2011, 12:24
    ...

    Baa ia mai taceti ma naibii :-j .. mestecati voi timp de o saptamana in fiecare zii guma .. ia vedeti, slabiti? :)

    0
    0

  • Cristinuzy_cris pe 29 Aug 2011, 20:23
    nu este adevat

    mami mesteca un pachet in doua zile si nu a slabit

    0
    0

  • teli pe 27 Aug 2011, 18:03
    guma

    guma nu slabeste ci di-n contra te baloneaza si te face sa mananci ma-i mult

    1
    0

  • Anca pe 24 Aug 2011, 12:53
    uita.te pe google

    da un search pe google ca sa vezi ca ei au inventat faza cu guma de mestecat... ar trebui sa va documentati inainte sa huliti un articol...

    2
    1

  • ade pe 24 Aug 2011, 12:26
    saluti

    guma este si stricator de plombe:))

    3
    1

  • Denisa pe 24 Aug 2011, 12:18
    Buna ziua!

    Nu cred ca ar afirma cei de la institutiile mentionate mai sus descoperiri de care sa nu fie siguri. Au si ei un nume de pastrat. Plus e vorba de 3 kg pe an. Nu avem noi de unde sti cum s-au pierdut. :)

    1
    1

  • alexandra pe 24 Aug 2011, 11:05
    prostii~!!

    cum sa slabeasca guma de mestecat? e o porcarie cu milioane de E-uri. cea mai cunoscuta de pe piata, cea cu nume popular, pe care il stim toti, are cel putin 12 E-uri/pachet. numar nenorociri mancam de cativa ani si mai indrazniti sa le si promovati...

    1
    1

  • o0ana pe 24 Aug 2011, 10:38
    bataie de joc

    Ce bataie de joc...guma este extrem de nociva. Are indulcitorii care sunt acum sub investigatie in UE pentru ca s-a descoperit ca sunt cancerigeni. Contine o gramada de alte tampenii. Cum puteti sa scrieti niste articole atat de mizerabile, in contextul in care promovati sanatatea?

    3
    1

  • Geo pe 24 Aug 2011, 10:11
    Salut

    Guma provoaca acid gastric si ti se face foame mai devreme. Drept urmare, nu mai respecti orele de masa, uneori chiar mananci mai mult ca sa-ti treaca durerea de stomac si te ingrasi in loc sa slabesti.

    5
    1

  • unik_denisse pe 24 Aug 2011, 08:46
    Buna!

    Nu`i adevarat nu slabesti de la guma, ci din contra t ingrasa ;) ..nu mai postati toate prostiile !

    8
    1

  • MARIANA pe 24 Aug 2011, 08:05
    buna

    Nu este adevarat nu slabesti de la guma

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod