dieta cu drojdie de bere proaspata

Dieta cu drojdie de bere proaspătă

Drojdia de bere este uneori folosită ca supliment nutritiv pentru a crește nivelul de energie și pentru a furniza crom, toate vitaminele B, seleniu și proteine.
Datorită conținutului de crom, drojdia de bere are o probabilitate mai mare de a ajuta la pierderea în greutate decât la creșterea în greutate. Pentru creșterea în greutate, trebuie să mărești semnificativ aportul caloric, ceea e nu este atât de ușor de făcut cu drojdia de bere proaspătă.

Poate că este bogată în vitaminele B, fibre și minerale, însă drojdia de bere nu va topi singură kilogramele. Totuși, asta nu înseamnă că nu o poți include într-o dietă sănătoasă și echilibrată pentru slăbit.

Drojdia de bere proaspătă. Valoare nutrițională


O porție de 3 lingurițe de drojdie de bere are 95 de calorii, 1 de găsime, 10 grame de carbohidrați, 5 grame de fibre și 11 grame de proteine. De asemenea, întrunește 25% sau mai mult din valoarea zilnică de tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B-6 și acidul pantotenic - toate vitaminele B - precum și fosfor.

Drojdia de bere este, de asemenea, bogată în zinc, mangan și crom.

Citește și: Dieta daneză cu pui. Slăbești până la 10 kilograme în 13 zile

 

Drojdia de bere proaspătă. Avantajul fibrelor


Adăugarea fibrelor în cantități cât mai mari în dieta ta poate fi o strategie eficientă pentru pierderea în greutate, potrivit unui studiu din 2015 publicat în Analele Medicinii Interne. Cercetătorii au concluzionat că o dietă bogată în fibre este excelentă pentru slăbit. Cu 5 grame de fibră pe porție, drojdia de bere este o sursă excelentă de fibre. Recomandările pentru fibre în cazul adulților variază între 25 și 30 de grame pe zi.

Drojdia de bere proaspătă. Contorizarea caloriilor


În timp ce drojdia de bere are nutrienți care susțin pierderea în greutate, este totuși o sursă de calorii.
Dacă încerci să slăbești, trebuie să iei în considerare caloriile din supliment și să nu faci ajustări, astfel încât să nu consumi mai mult decât arderile organismului. Consumul de 95 de calorii suplimentare pe zi te poate determina să câștigi un kilogram la fiecare șase săptămâni, ceea ce pe parcursul unui an poate duce la 10 kilograme în plus. Contorizarea atentă a caloriilor te ajută să dai randament în procesul de slăbire.

Drojdia de bere proaspătă. Echilibrarea dietei


În timp ce drojdia de bere poate ajuta la îmbunătățirea aportului de nutrienți, inclusiv a fibrelor, trebuie să faci și alte modificări în dieta ta pentru a pierde în greutate. FamilyDoctor.org sugerează consumul a 3 mese plus o gustare pe zi pentru a furniza o sursă constantă de energie și pentru a ajuta la controlul senzației de foame.

Fă din fructe și legume centrul meselor tale pentru a consuma cât mai puține calorii și a obține mai multe fibre. Cerealele integrale și fasolea sunt, de asemenea, surse bune de fibre. Echilibrează dieta cu surse slabe de proteine, cum ar fi carne de pasăre de curte, tofu și alternative de lactate cu conținut scăzut de grăsimi.

Citește și: Cum s-a întors Linda Hamilton în „Terminator“, la 63 de ani: Un an de dietă fără carbohidrați și exerciții ca în armată

Drojdia de bere proaspătă. Cură de slăbit


Cura cu drojdie de bere proaspătă trebuie ținută între 10 și 30 de zile. Abia după o pauză de o săptămână aceasta se poate relua.

Conform doxologia, drojdia de bere proaspătă este ușor amăruie, așa că se consumă cu miere de albine.

La o linguriță de drojdie de bere proaspătă se adaugă 2 lingurițe de miere, se amestecă și se obține o pastă omogenă. Doza zilnică pentru adulți este de 3 lingurițe de drojdie, așadar se consumă 1 linguriță pe stomacul gol înainte de fiecare dintre cele 3 mese principale.

Vrei să fii la curent cu tot ce este nou în materie de dietă și sănătate? Lasă-ne AICI adresa ta și îți vom trimite articolele noastre pe email
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod