motive divort

Cele mai stupide motive de divorț în cazul unei relații de lungă durată

Divorțurile sunt din ce în ce mai dese în ultima vreme, mai ales după perioada de izolare în care cuplurile au stat non-stop unul lângă celălalt. Și pentru că următoarea întrebare este motivul care duce la separare, mai ales după o relație de lungă durată, astăzi vom vorbi despre cele mai stupide dintre acestea.

Cum viața nu este perfectă și relațiile sunt de asemenea, imperfecte din multe punct de vedere se ajunge de cele mai multe ori la motive de ceartă stupide, divorțul fiind iminent în multe dintre cazuri.

Printre cel mai des întâlnit motiv de separare în cazul unui cuplu care are o relație de ani buni se numără plictiseala, monotonia și lipsa de activități în comun. Perfect normal, mai ales că întotdeauna în cuplu este nevoie de ceva nou și inedit.

Ți-ai aruncat ciorapii prin toată casa? Haine puse chiar lângă coțul de rufe? Ei bine, iată un alt motiv stupid care poate scoate din minți o femeie dependentă de curățenie și care vrea să aibă mereu totul lună.



Încăpățânarea și dorința de a avea mereu ultimul cuvânt ar putea fi un alt indiciu că în cele din urmă se va ajunge la divorț. Cineva trebuie să lase întotdeauna mai mult de la el, dar asta nu înseamnă că trebuie să se lase călcat în picioare.

Citește și: Ce m-a ținut pe linia de plutire după ce am divorțat


Planificarea concediilor și planurile de viitor, în cuplurile care nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă. Cu siguranță, fiecare dintre partener are propriile idei, dar asta nu înseamnă că trebuie să se recurgă sla țipete și urlete pentru a se ajunge la un consens.

Ajungeți cât mai repede la o înțelegere, în caz contrar...

Discuțiile puse pe repeat. Da, ai auzit bine! Te-ai săturat să auzi aceeași placă stricată la infinit? Cu siguranță, în special atunci când principiile și valorile după care te ghidezi în această viață nu s-au schimbat deloc. Comunicarea este foarte importantă într-un cuplu.

Nu-și este respectată intimitatea și nu ai nici măcar 5 minute doar pentru tine? Acesta este alt motiv stupid care duce la despărțire pentru că femeile își doresc să aibă câteva clipe de liniște și relaxare, măcar atunci când merg la duș.


Dacă simți că relația se confruntă cu una dintre aceste probleme ar fi cazul să iei atitudine, în cazul contrar drumul este pavat cu intenții... rele.



Are 29 de ani și e mama a doi copii năzdrăvani, care nu o lasă deloc să respire. Îi place să-și petreacă timpul liber citind, în special romane polițiste și de aventură, adoră să se plimbe în natură și i-ar plăcea să scrie o carte. Deocamdată, o puteți citi aici.
Are 29 de ani și e mama a doi copii năzdrăvani, care nu o lasă deloc să respire. Îi place să-și petreacă timpul liber citind, în special romane polițiste și de aventură, adoră să se plimbe în natură și i-ar plăcea să scrie o carte. Deocamdată, o puteți citi aici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod