Dieta Beverly Hills: pro sau contra?

Parerea specialistului Potrivit Dr. Mihaela Gologan, medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice dieta Beverly Hills, cel putin in forma initiala, era foarte restrictiva, bazata in principal pe fructe, nerecomandata datorita dezechilibrului intre principiile nutritive; ulterior a devenit mai permisiva, incluzand alimente din toate cele trei grupe: proteine, glucide, lipide, dar fara a specifica proportia si cantitatea acestora, cu limitarea combinarii proteinelor cu glucidele si a fructelor cu alt aliment, pe baza asa numitei "digestii ineficiente".

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • argentina pe 22 Ian 2009, 09:23
    retete pentru ingrasat

    Este un articol bun, explicit. Insa ne trebuie si articole pentru cei foarte slabi care desi nu au probleme de sanatate acestia duc o lupta pentru a lua in greutate 100gr. sau pentru a-si mentine greutatea.

    0
    0

  • Thea pe 9 Ian 2009, 10:39
    ideal dar inutil

    In sfarsit o dieta care-mi place. Imi plac fructele exotice. Nu stiu daca din curiozitate, snobism sau noutate, ca nu le cunosteam. Imi plac rodiile, kivi, grefe, capsuni(sunt exotice ca nu prea le gasim). La pagina 3 se opreste pofta "nu celor cu boli cardiovasculare". Asa ca raman tot la dovleacul romanesc, si el "exotic" ca se gaseste rar la piata.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod