Ce poti face din peste? Indrazneste!

Peste la ceaun
2 portii

  • Cartofi cubulete - 1/2 cana(125 ml)
  • Apa fiarta - 1/2 cana(125 ml)
  • Ceapa taiata - 1/4 cana(60 ml)
  • Rosie taiata cubulete - 1/3 cana(80 ml)
  • Somon fiert, maruntit - 120g
  • Creveti fierti - 60g
  • Margarina - 1 lingurita(5 ml)
  • Faina - 1 lingurita(5 ml)
  • Lapte degresat - 3/4 cana(180 ml)
  • Seminte de telina - 1/4 lingurita(1 ml)
  • Cimbrisor - 1 varf de cutit
  • Patrunjel verde tocat- 1 lingurita(5 ml)
  • Piper negru dupa gust

Amestecati legumele si condimentele.
Adaugati apa fiarta; aduceti la fierbere si lasati la foc mic 10 minute. Adaugati somonul si crevetii; lasati sa fiarba inabusit inca 5 minute. Intr-o tigaie topiti margarina. Adaugati faina si amestecati bine. Adaugati apoi treptat laptele si lasati sa fiarba cateva minute, amestecand pana la obtinerea unui sos gros. Adaugati amestecul de legume si peste, amestecand lent. Ornati cu patrunjel inainte de a servi.

Continut pe portie:


  • Glucide: 24g
  • Grasimi: 7g
  • Proteine: 26g
  • Calorii: 264
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod