Ce poti face din peste? Indrazneste!

Ciorba pescareasca gaspesiana
2 portii

  • Ceapa tocata fin - 1 mica
  • Telina cubulete - 1/2 cana(125 ml)
  • Usturoi tocat - 1 catel
  • Rosii in conserva - 1/2 cana(125 ml)
  • Maghiran - 1 lingurita(5 ml)
  • Sofran pudra - 1/2 lingurita(2 ml)
  • Guvid - 120 g
  • Homar conserva - 120 g
  • Apa - 1 cana(250 ml)
  • Supa de ceapa pudra - 1 lingurita(5 ml)

Caliti ceapa, telina si usturoiul intr-o tigaie antiadeziva si apoi puneti-le intr-o cratita. Adaugati rosiile, guvidul taiat cubulete, condimentele si apa.
Fierbeti la foc mediu 10 minute. Adaugati homarul si supa de ceapa. Lasati sa fiarba inbusit inca 10 minute. Serviti fierbinte cu mujdei de usturoi (facultativ).

Continut pe portie:

  • Glucide: 12g
  • Grasimi: 1
  • Proteine: 22g
  • Calorii: 149
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod