Ce poti face din peste? Indrazneste!

Calcan cu rosii la cratita
1 portie


  • Rosie decojita, taiata - 1
  • File de calcan - 120g
  • Ardei verde tocat - 1/4 cana(60 ml)
  • Cimbrisor - 1/4 lingurita(1 ml)
  • Ceapa tocata - 1 lingura(15 ml)
  • Sare - 1/4 lingurita(1 ml)
  • Piper negru si sos Tabasco dupa gust

Intr-o tigaie, combinati toate ingredientele, cu exceptia pestelui. Fierbeti la foc mic 20 minute sau pana cand ardeiul este aproape moale. Daca sosul devine prea gros, puteti adauga putin apa. Adaugati fileul de calcan, fierbeti inabusit pana cand pestele se desface usor cu furculita.

Continut pe portie:


  • Glucide: 10g
  • Grasimi: 2g
  • Proteine: 23g
  • Calorii: 148
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod