Carnea de vaca in 4 combinatii

Frigarui din vita
1 portie

  • Carne de vita cubulete - 120g
  • Sos de soia - 2 linguri (30 ml)
  • Otet de vin rosu - 2 linguri (30 ml)
  • Maghiran uscat - 1 lingurita (5 ml)
  • Rosie proaspata - 1
  • Ardei - 1/2 cana (125 ml)
  • Sare si piper dupa gust

Taiati carnea in 4 cuburi. Intr-un bol de sticla turnati sosul de soia, otetul de vin si adaugati maghiranul. Inmuiati bine carnea in acest amestec si lasati la macerat, in frigider, minumum 2 ore. Scurgeti bine. Taiati rosia si ardeiul in bucati.
Alternati pe o frigaruie carnea si legumele. Incalziti cuptorul gril si apoi puneti frigaruia 12-15 minute, rotind. Sub frigaruie plasati o tavita pentru scurgere. Sarati foarte putin si piperati cand frigaruia este gata. Serviti pe o farfurie calda.

Continut pe portie:

  • Glucide: 16g
  • Grasimi: 9g
  • Proteine: 30g
  • Calorii: 259
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod