Carnea de vaca in 4 combinatii

Gulas
1 portie

  • Carne de vita taiata cubulete - 120g
  • Ceapa tocata - 1 lingura (15 ml)
  • Pasta de rosii - 1 lingura (15 ml)
  • Apa - 3/4 cana (180 ml)
  • Supa de ceapa deshidratata - 2 linguri (30 ml)
  • Boia  - 1 varf de cutit
  • Foaie de dafin - 1
  • Cimbrisor - 1/2 lingurita (2 ml)
  • Patrunjel verde - 1 legatura

Presarati boiaua pe carne, adaugati ceapa, apoi introduceti la microunde la temperatura ridicata, timp de 1 minut jumatate. Adaugati celelalte ingrediente, acoperiti si coaceti timp de 6 minute, la temperatura medie-ridicata (70%). Lasati 5 minute si serviti cu patrunjel.

Continut pe portie:

  • Glucide: 4g
  • Grasimi: 7g
  • Proteine: 24g
  • Calorii: 178
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod