Carnea de vaca in 4 combinatii

Vacuta cu legume
2 portii

  • Carne de vita taiata cubulete - 240g
  • Consome de vita - 1/4 cana (60 ml)
  • Fasole mungo germeni (germeni de soia) - 1 cana (250 ml)
  • Morcovi taiati - 1/2 cana (125 ml)
  • Varza creata taiata - 1/2 cana (125 ml)
  • Ceapa tocata - 1/4 cana (60 ml)
  • Telina taiata in batoane mici - 1/2 cana (125 ml)
  • Ardei verde - 1/4 cana (60 ml)
  • Cimbrisor - 1/2 lingurita (2 ml)
  • Busuioc - 1/2 lingurita (2 ml)
  • Usturoi taiat marunt - 1 catel
  • Sare si piper negru dupa gust

Puneti cubuletele de carne pe gratarul prevazut cu tava pentru scurgere si rumeniti-le.
Puneti apoi carnea intr-un vas termorezistent si adaugati toate celelalte ingrediente. Coaceti in cuptor, la 160 grade Celsius, timp de 30-40 minute.

Continut pe portie:

  • Glucide: 24g
  • Grasimi: 14g
  • Proteine: 25g
  • Calorii: 351
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod