Abdomen plat, la orice varsta

Nevoile in ceea ce priveste exercitiile fizice difera in functie de varsta, in special daca vorbim despre eliminarea grasimii abdominale. Un lucru este insa sigur: exercitiile sunt necesare indiferent de varsta pentru a avea un abdomen plat si un tonus general excelent!
Nevoile in ceea ce priveste exercitiile fizice difera in functie de varsta, in special daca vorbim despre eliminarea grasimii abdominale. Un lucru este insa sigur: exercitiile sunt necesare indiferent de varsta pentru a avea un abdomen plat si un tonus general excelent! Iar daca urmezi o dieta, eficienta acesteia este redusa la jumatate fara exercitii si activitate fizica.

"Dieta fara miscare este eficienta doar pe jumatate. De asemenea, trebuie sa ne culcam inainte de miezul noptii, sa dormim aproximativ sapte ore si jumatate pe noapte si sa nu sarim peste micul-dejun", ne sfatuieste Prof. Dr. Nicolae Hancu, Presedintele Federatiei Romane de Diabet, Nutritie, Boli metabolice.

La 20 de ani

La 20 de ani esti energica si rezistenta la efort, prin urmare este o varsta la care fitnessul ar trebui sa faca parte din viata ta zilnica. Metabolismul este rapid, ceea ce te va ajuta sa scapi rapid de grasimea de pe abdomen. Exercitiile te ajuta sa iti sculptezi musculatura si sa iti pastrezi oasele puternice, ceea ce va fi crucial pentru prevenirea osteoporozei in viitor, potrivit health.yahoo.com.

La 30 de ani

Adevarul este ca dupa varsta de 30 de ani, metabolismul scade cu aproximativ 5%. Din aceasta cauza te poti confrunta cu o crestere in greutate in jurul acestei varste daca nu faci ceva pentru intensificarea metabolismului. Cea mai simpla solutie este sa apelezi la exercitii, care au rolul de a da un impuls metabolismului tau.

La 40 de ani

Dupa 40 de ani pielea si muschii incep sa-si piarda fermitatea, de aceea ai nevoie de un program constant de exercitii. Pentru a-ti imbunatatii flexibilitatea, opteaza si pentru yoga sau stretching, pe langa exercitiile care sa te mentina in forma.

Iata un film in care iti sunt prezentate cateva exercitii pentru tonifierea muschilor abdominali:

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Amy pe 14 Iul 2010, 13:56
    Pentru Denisa

    Draga mea Denisa..tu faci sport..dar nu mananci adecvat dieta inseamna sport+mancare sanatoasa. Tu sari peste mese si nu mananci ce trebuie. Ii dai organismului numai calorii goale,vitamine mai putin si de aceea nu se vad rezultatele. Mai informeaza-te cu privire la alimentatie si nu uita ca trebuie sa ai obligatoriu cel putin 3 mese pe zi..iar la 6 maxim 7 sa ai ultima masa..si mananca la ore fixe.Bafta!

    1
    1

  • marciika pe 30 Mai 2010, 17:26
    fffffffff abdomen plat - vis

    si eu de mult timp ma imaginez cu un abdomen plat, dar park nu reusesc....stiu ca rezulatatele se vad cu incetu....fac jogging, ku bicikleta si plus la asta si exercitii abdominale, dar park nu vad rezultatul dorit....dor observ cum se intareste burta....

    2
    0

  • Anonimus pe 23 Ian 2010, 21:10
    Draga vreau sa am un abdomen plat de tot

    degeaba fugi 1 ora 2 pe zi daca mananci chipsuri seminte senwichiuri..ca nu isi face efectul nu fugi atat de mult e destul si 20 de min pe seara. Apoi dute acasa si fa 3 serii de abdomene a cate 25 de repetari cu mainile incrucisate pe piept si in 2 sapt. daca respecti un program anume propus de tine insuti vei avea rezultate vizibile.

    4
    1

  • denisa pe 21 Nov 2009, 15:24
    vreau sa am un abdomen plat plat de tot

    vreau sa am un abdomen plat si numai nu reusesc sal am asa cum vreau ... alerg pe dig in fiecare seara cate o jumate de ora sau o ora maxim ... mananc doar de odata pe zi un mar..un chips,mananc niste seminte eventual..sau un sadwich... beau apa plata ...si nu inteleg de ce nu pot avea un abdomen perfect plat.. ce ma sfauiti sa mananc...sa beau ...sa fac .. ? astept raspunsul dvs..pe adresa mea de email

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod