6 idei de cină rapidă și săracă în grăsimi care nu-ți sabotează dieta

Aceste rețete sunt bune pentru serile în care nu ai timp și chef să gătești ceva complicat. Încearcă aceste idei de cină rapidă și săracă în grăsimi care nu îți vor sabota dieta!

Dacă ți-ai propus să slăbești sănătos și acorzi atenție alimentelor pe care le consumi, atunci poți să încerci aceste rețete pentru că sunt rapide și sărace în grăsimi. Sunt potrivite pentru serile din timpul săptămânii când ai poftă să mănânci ceva bun, dar fără multe calorii și combinații complicate. 

Încearcă aceste 6 idei de cină rapidă și săracă în grăsimi care nu-ți sabotează dieta:

1 din 7

1. Spaghete din dovleac copt cu năut și feta

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Dovleacul se taie în două, se curăță de semințe și se pune cu interiorul în jos într-o tavă cu o jumătate de cană de apă. Se lasă la cuptor 45-50 de minute. După ce s-a răcit se folosește o furcușiță ca să obții spaghete din miezul lui. Aceste spaghete se folosesc ca alternativă pentru pastele obisnuite, deoarece sunt sărace în calorii, au un gust neutru și absorb foarte ușor toate aromele celorlalte ingrediente folosite.

Poți să păstrezi dovleacul copt în prealabil ca să ai mereu la îndemână aceste paste pentru serile în care nu ai timp să gătești. 

Pune într-o tigaie puțin ulei, călește ceapă și usturoi, adaugă năut din conservă, cimbru, roșii din conservă sau cherry proaspete, frunze de spanac, sare și piper. Toarnă apoi amestecul peste pastele din dovleac, amestecă bine și presară deasupra puțină brânză feta.
MAI MULT DESPRE: dieta, cina, retete cina, idei de cina
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod