Oftalmologie

4 lucruri pe care nu trebuie să le faci dacă porți lentile de contact

4 lucruri pe care nu trebuie să le faci dacă porți lentile de contact

Preferi să porți lentile de contact în locul ochelarilor? Pentru a preveni afecțiunile oculare trebuie să menții o igienă riguroasă.
Atentie la ochii copilului tau!

Atentie la ochii copilului tau!

Dr. Claudia MOICEANU, de la spitalul privat de oftalmologie EUROPE EYE, a precizat ca in Romania unul din 3 copii are o problema de vedere si ne-a oferit amanunte despre bolile si tratamentele afectiunilor oculare la copii.
Cum să-ţi cureţi lentilele de contact?

Cum să-ţi cureţi lentilele de contact?

Fie că le alegi în locul ochelarilor sau din motive pur estetice, trebuie să cunoşti câteva reguli pe care medicii oftalmologi le recomandă persoanelor care poartă lentile de contact. Iată cum trebuie să le îngrijeşti!

Diabeticii prezinta un risc mai mare de a-si pierde vederea

Persoanele cu diabet sunt mai predispusi la pierderea vederii, sunt de parere specialistii.

Ortokeratologia - metoda de corectare a miopiei

In limbaj comun miopia este boala celor care nu vad la distanta. Din punct de vedere medical insa este o problema complexa care trebuie tinuta sub observatie.

Scleroza multipla si sanatatea ochiului

Ai grija de sanatatea ochilor tai! Unele boli pot aparea in relatie cu alte suferinte pe care le ai. Un astfel de exemplu este scleroza multipla, o boala inflamatorie care afecteaza zona alba a ochiului.

Scleroza ochiului: atentie la simptome!

Ingrijeste-te de sanatatea ochilor tai clipa de clipa! De ce spunem asta? Pentru ca sunt boli care pot aparea in relatie cu alte suferinte pe care le ai.

Fara usturimi si iritatii ale ochilor!

Esti la curent cu noutatile privind corectarea defectelor de vedere? Daca nu, afla acum: lentilele de contact cu purtare prelungita PureVision de la Bausch & Lomb iti ofera echilibrul intre sanatatea purtarii, confort zilnic si vedere excelenta.
Pagina:
12