Oboseala

8 secrete pentru un machiaj care șterge oboseala

8 secrete pentru un machiaj care șterge oboseala

Precis nu vrei ca aspectul tenului să indice exact câte ore ai dormit, iar machiajul adecvat îți poate da un look impecabil. Descoperă cum trebuie să procedezi pentru a elimina rapid oboseala de pe chipul tău.
Dieta anti-stres, energie si vitalitate

Dieta anti-stres, energie si vitalitate

Ne confruntam cu stresul in fiecare zi. Vine din toate directiile: fie din relatia cu partenerul sau cu prietenii, fie din problemele de la job. Multe femei dezvolta o anxietate generala...

Alimente care combat oboseala

De cate ori nu te-ai intors epuizat/a de la serviciu si ai mancat in graba ce ai apucat la indemana? Dar te-ai gandit vreodata ca alimentatia sanatoasa ar putea sa te scape de aceste stari de oboseala si epuizare pe care le resimti?
Energie pentru intreaga zi

Energie pentru intreaga zi

In fiecare zi, realizarile tale depind de felul in care te simti. Intre ceea ce iti doresti sa obtii in fiecare zi si nivelul de energie pe care il ai se afla o stransa legatura.
Asculta ce iti spune organismul!

Asculta ce iti spune organismul!

Suntem in fiecare zi intr-o continua miscare, preocupate de copii si familie, de serviciu, de problemele domestice si de cate si mai cate... Cat timp ramane pentru noi insine? Putin!

Sunt insarcinata?

Simptomele sarcinii difera de la femeie la femeie si de la o sarcina la alta. Unul dintre cele mai importante semne este intarzierea ciclului menstrual. La unele femei semnele unei sarcini apar inca de la prima saptamana dupa concepere, in timp ce la alte femei acestea apar dupa cateva saptamani...
Ce-i de facut cu "starile de primavara"?

Ce-i de facut cu "starile de primavara"?

Fiecare primeste exuberanta invitatie a primaverii in mod diferit. Explozia de lumina, culori si miresme corespunde, paradoxal, uneori unor stari contrare: in loc de asteptata exuberanta, dezinvoltura, prospetime - tristete, incordare, irascibilitate, oboseala... In genere, primavara este gasita...

8 alimente energizante!

Te simti cam obosita si lipsita de energie in ultima vreme? Te gandesti ca este din cauza vremii atat de schimbatoare? Atunci noi iti venim in ajutor cu un truc interior! Incearca in aceasta perioada sa consumi in cantitati mai mari decat de obicei urmatoarele 10 alimente ENERGIZANTE:
Pagina: