Celulita

Cum să tratezi celulita: ce funcționează și ce nu

Cum să tratezi celulita: ce funcționează și ce nu

De la supermodele de top, la sportive de performanță și femei de rând, celulita nu iartă pe nimeni. Efectul de coajă de portocală este o problemă de natură estetică cu care se poate confrunta orice femeie.

Afectiuni ale pielii produse de celulita

In majoritatea cazurilor de celulita care depaseste gradul II, ceea ce inseamna deja transformarea edemelor in micro sau macro noduli celulitci, apar anumite transformari ale pielii, care odata cu trecerea timpului se agraveaza vizibil.

Fara celulita, cu efort minim

Daca exercitiile in forta atat de necesare construirii unui corp tonifiat, fara urma de celulita, nu te atrag, iti propunem un set de exercitii mai lejere, dar care in timp au acelasi efect. Ultimele dintre ele pot fi facute si la birou in cateva minute, cand nu te vede nimeni. Sau, de ce sa nu...

Celulita eliminata prin masajul anticelulita

Masajul - cel mai vechi si mai cunoscut tratament medical. Prin papirusurile, inscriptiile si picturile rupestre din Egiptul antic se pastreaza marturii ale existentei masajului in scopuri terapeutice. In Imperiul Roman masajul a cunoscut o inflorire extrordinara devenind un mod de viata al celor...

Trateaza celulita cu Fango Silhouette

Un tratament anticelulita pe langa o dieta bazata pe multe fructe si legume, presupune si eliminarea celulitei prin tratamente profesionale, special concepute pentru aceasta cauza.

Incredibila crema antivergeturi

Mai mult de 80% dintre femei se aleg cu vergeturi in anumite momente din viata lor, dupa sarcina sau scaderea / cresterea in greutate si adesea ca urmare a nivelului scazut de zinc.