Afectiuni ale pielii produse de celulita

In majoritatea cazurilor de celulita care depaseste gradul II, ceea ce inseamna deja transformarea edemelor in micro sau macro noduli celulitci, apar anumite transformari ale pielii, care odata cu trecerea timpului se agraveaza vizibil.

 In majoritatea cazurilor de celulita care depaseste gradul II, ceea ce inseamna deja transformarea edemelor in micro sau macro noduli celulitci, apar anumite transformari ale pielii, care odata cu trecerea timpului se agraveaza vizibil.

 

O celulita netratata din interior prin alimentatie si din exterior prin masaje/tratamente corporale/inot/dansuri etc, ajunge intr-un stadiu foarte avansat de unde este foarte greu sa dai inapoi si va trebui sa faci eforturi extraordinare pentru ca pielea ta, fesele, picioarele, abdomenul sa revina la un aspect placut, estetic si fara denivelari.

"Vinisoarele" cum le numim noi, sunt niste vase de sange care hranesc tesuturile periferice, iar atunci cand se dilata sau cand un anumit obstacol, cum este in cazul celulitei: micro si macro noduli celulitici le incetineste fluxul sangvin, ele devin mai pronuntate, de culoare rosie, bleu sau chiar violet. Cu trecerea timpului si ignorarea tratarii celulitei, acestea se extind ca niste ramificatii pe coapse si picioare. De asemenea persoanele care au mostenit varice sau fragilitate capilara sunt si mai predispuse catre acest fenomen.


Ce trebuie sa facem?

1.Evita hainele stramte, chiar daca esti putin plinuta, cel putin nu purta blugi sau pantaloni extrem de stramti;
2.Evita pantofii incomozi cu tocuri foarte mari si statul in picioare o lunga perioada de timp;
3.Evita sa stai picior peste picior pentru a nu strangula circulatia sanvgina a picioarelor;
4.Evita consumul excesiv de sare;
5.Bea zilnic 2l de lichid.


Tratamente recomandate in cazul II- IV de celulita

  • Masaj anticelulita profesional;
  • VACUUM Slim;
  • Ultrasunete;
  • Impachetari cu parargil/parafango;
  • Impachetari cu Fango Silhouette.

Rezultate:
Dupa un pachet complex de 20 sedinte combinate poti scapa de 1 grad de celulita si de peste 4- 5 cm in circumferinta.

"Striatiile - vergeturile"
sunt acele valuri subtiri si inestetice care acopera abdomenul, spatele, fesele si coapsele. La aparitie sunt roz - rosiatice iar apoi devin albe. Oscilatiile de greutate, sarcina, adolescenta sau obezitatea duc la aparitia acestor striatii.

Daca se intervine in primul stadiu cand acestea sunt roz- violet, prin efectuarea sedintelor de masaj cu creme antivergeturi si a celor de ultrasunete, se pot estompa si retrage.

Daca deja sunt albe si sidefate, sunt slabe sanse sa mai scapi vreodata total de ele. Se pot ameliora prin efectuarea sedintelor de ultrasunete (maxim 12 sedinte-corporal) si trece intr- un stadiu inferior, reducandu-se vizibilitatea lor cu pana la 30% dupa un tratament.


Ce trebuie sa faci?

1.Evita scaderea brusca in greutate sau luarea brusca in greutate;
2.In timpul sarcinii foloseste creme pe baza de colagen si ulei de masline pentru hidratarea pielii.


Tratamente recomandate

  • Masaj anticelulita - antivergeturi cu produse profesionale;
  • Sedinte de ultrasunete.

Rezultate:
Dupa un tratament de 10 sedinte se poate reduce vizibilitatea acestora cu pana la 30%.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxana pe 26 Ian 2007, 21:01
    solutia

    va spun din experienta mea singura solutie este regim alimentar alaturi de masaj cu produse anticelulitice

    0
    0

  • radu pitulea fiziokinetoterape pe 23 Ian 2007, 21:10
    vacuum

    din experienta personala la salonul meu, dar si din teoria predata la facultate, tratamentele cu vacuum nu sunt indicate in cazul in care subiectul prezinta fragilitate capilara, aceasta putand fi accentuata. Deasemenea la masajul anticelulitic in zonele respective nu sunt indicate manevrele puternice care pot provoca echimoze - vanatai-.

    0
    0

  • Cristina pe 23 Ian 2007, 15:04
    Buna

    Da dar eu sunt din Iasi imi puteti zice si mie unde se pot face aceste tratamente in Iasi,chiar ma intereseaza.astept msg,Multumesc mult de tot.

    0
    0

  • andreea pe 23 Ian 2007, 14:06
    vergeturi

    eu aveam pe picioare vergeturi destul de pronuntate si timp de un an am folosit crema vergisal, de la farmaciile naturiste. costa 8lei noi si am scapat definitiv.va pup

    0
    0

  • tofan alina pe 19 Ian 2007, 09:17
    raspuns

    sfaturile sunt grozave,dar cat la suta dintre femei au aceasta posibilitate, adica de a merge la un salon specializat, deci parerea mea este ca la fel de importante sunt si sfaturile ce le poti aplica singura acasa.

    0
    0

  • verapopa pe 8 Ian 2007, 21:20

    foarte interesant materialul prezentat. as vrea sa pun o singura intrebare: ce masuri putem lua singure acasa pentru imbunatatirea aspectului pielii cu celulita? mai exact cunoasteti tratamente accesibile tuturor celor care nu au un salon in apropiere sau nu dispun de resursele materiale pentru a face tratamentele la un salon de infrumusetare?

    0
    0

  • gina_ivona pe 8 Ian 2007, 19:03
    pt celulita

    Cine este interesata de un ulei f.f.f.f.f bun anticelulitic,ulei naturist care da rezultate extraordinare,ma poate contacta pe e_mail gina_ivona@yahoo.com.Nu veti regreta.

    0
    0

  • 1613989 pe 8 Ian 2007, 16:03

    sunt binevenite aceste sfaturi. Ar fi bine daca ne-am fac esi timp pentru a le pune in aplicatie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod