Scapa de celulita inainte de sosirea verii!

Cand spui celulita te referi la grasimea cu aspect neplacut de sub piele, fapt care duce la denivelari inestetice ale epidermei.

 Cand spui celulita te referi la grasimea cu aspect neplacut de sub piele, fapt care duce la denivelari inestetice ale epidermei.

 

Motivele pentru care apare celulita sunt factori genetici, o alimentatie nesanatoasa – multe dulciuri, grasimi animale, prea multi conservanti si aditivi alimentari si prea putine legume si fructe proaspete, sedentarismul, dereglari hormonale si de circulatie, stresul, fumatul, cafeaua si alcoolul.

Celulita este formata din celule grase care isi modifica forma datorita drenajului limfatic defectuos si a circulatiei sanguine necorespunzatoare. Fibrele de colagen se aduna in jurul celulelor grase, fortandu-le sa se stranga, impiedicand astfel drenajul de lichid limfatic.

Aceste depozite marite de grasime imping suprafata pielii, care va capata aspectul unei coji de portocala. Acest aspect se datoreaza acumularii de glucoza provenite in parte din zaharurile si amidonul care se transforma in grasime.

Aparitia celulitei demonstreaza o disfunctie a schimbului de substante in corp. Este semnul exterior al unei dereglari interioare. Pentru indepartarea celulitei este necesara o actiune complexa asupra organismului. Ca sa scapi de celulita nu este suficient sa tii dieta. Trebuie sa se imbunatateasca circulatia sanguina in tesuturile adipoase, sa se activeze schimbul de substante, sa se elimine rezidurile, sa se aceelereze eliminarea celulelor grase si sa se intareasca musculatura.

Recomandare: electrostimulare, impachetari cu namol termoactiv de la Marea Moarta etc. Inainte de impachetarea cu namol se va aplica pe zonele de slabire sau celulita un concentrat de alge marine cu efect liporeductor. Datorita concentratiei mari de iod nu se recomanda persoanelor cu hipertiroidism, cu probleme cardiovasculare si renale. Acest concentrat de alge marine activeaza eliminarea grasimilor, a lichidelor retinute si activeaza catabolismul grasimilor, reducand volumul zonei pe care s-a aplicat produsul. Modeleaza, elimina toxinele si topeste celulita datorita concentratiei de iod din alge.

Terapiile corporale reduc stratul adipos, elimina toxinele acumulate in organism si apa retinuta in tesuturi, imbunatatesc circulatia sanguina si redau elasticitate pielii. Pentru a scapa de celulita trebuie sa combini mai multe: alimentatia sanatoasa cu sportul sau electrostimularea la cald si terapiile corporale.

Eliminand tigarile si cafeaua, renuntand la mancarea prea grasa sau prea sarata, faci primii pasi spre eliminarea celulitei.

Nu uita sa bei foarte multa apa!

Soia si nucile ajuta foarte mult in lupta contra aspectului de coaja de portocala atat de inestetic.

Vara nu este departe, sezonul costumelor de baie se apropie. Poti spune adio celulitei, conditia este sa actionam din timp: electrostimulare la cald, terapii corporale cu namol de la Marea Moarta, parafina sau vinoterapie, un stil de viata echilibrat si la final, tu vei arata perfect in costumul de baie.

Articol realizat de Gabriela Sime, manager salon 3NO

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tudose claudia pe 10 Apr 2007, 12:13
    super

    in sfarsit un lucru bun

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod