Fara celulita, cu efort minim

Daca exercitiile in forta atat de necesare construirii unui corp tonifiat, fara urma de celulita, nu te atrag, iti propunem un set de exercitii mai lejere, dar care in timp au acelasi efect. Ultimele dintre ele pot fi facute si la birou in cateva minute, cand nu te vede nimeni. Sau, de ce sa nu te vada: impartaseste-le tuturor!

 Daca exercitiile in forta atat de necesare construirii unui corp tonifiat, fara urma de celulita, nu te atrag, iti propunem un set de exercitii mai lejere, dar care in timp au acelasi efect. Ultimele dintre ele pot fi facute si la birou in cateva minute, cand nu te vede nimeni. Sau, de ce sa nu te vada: impartaseste-le tuturor!

 

Exercitiul I

Scopul exercitiului este de a-ti imbunatati circulatia din zona coapsei. Ingenuncheaza pe covor. Apleaca-te in fata, astfel incat sa ajungi sa te sprijini in coate.

Ar trebui sa formezi un fel de arc. Indreapta-ti spatele. Ridica-ti un picior in spate pana ajungi cu el in linie dreapta cu corpul. Acum, incet, ridica-ti piciorul din ce in ce mai sus pana cand formeaza un unghi cu podeaua.


Exercitiul II

Culca-te pe burta pe podea. Indoaie-ti coatele si odihneste-ti capul pe brate. Soldurile trebuie sa atinga podeaua pe tot parcursul exercitiului; incet ridica-ti piciorul stang. Mentine pozitia si dupa flexeaza laba piciorului de patru ori. Lasa piciorul in jos.
Repeta de 6 pana la 8 ori, apoi schimba piciorul si repeta. Fa intreg exercitiul de doua sau trei ori.

Exercitiul III

Stai pe un scaun stabil, fara rotite. Indoaie-ti genunchii la 90 de grade si sprijina-te pe laba piciorului. Asaza o perna intre coapse. Strange perna intre coapse, ca si cum ai incerca sa scoti umplutura din perna. Prin aceasta miscare, lucrezi coapsele interioare.

Exercitiul IV

Acest exercitiu iti lucreaza coapsele exterioare si soldurile. Stai pe un scaun stabil, in aceeasi pozitie ca si la punctul 3.
Asaza-ti palmele pe genunchi. Impinge genunchii inspre palme, ca si cum ai incerca sa le indepartezi, in tot acest timp mentinandu-ti palmele si bratele nemiscate. Impinge si cu mainile inspre genunchi. Mentine fiecare pozitie pentru un minut, in tot acest timp respirand normal.

Exercitiul V

Stai in aceeasi pozitie, in acelasi scaun, ca la punctul precedent. Sprijina-ti mainile pe manerele scaunului. Ridica piciorul drept si expira. Mentine pentru 30 de secunde. Coboara-ti piciorul, inspira.
Repeta cu piciorul stang, mentinandu-l tot pentru 30 de secunde. Acest exercitiu are ca scop tonifierea partii frontale a coapsei.

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adela pe 18 Iun 2007, 19:35
    miraculosul clarinol

    Salutare! De maine incep Clarinolul, mi-am luat cutie de 30 de capsule si ma gandeam sa iau una pe zi. O avea efect numai 1/zi sau trebuie sa iau 2-3? A luat cineva doar 1 pe zi? Eu nu sunt adepta pastilelor de slabit ci al infometarii dar am zis sa-l incerc si pe asta...de aceea nu as luat prea multe pentru inceput...Va multumesc.

    0
    0

  • vera pe 8 Mai 2007, 20:16
    am inceput si eu azi

    sunt o fata de 23 ani am 83kg m-am ingrasat dupa nastere am tinut multe regimuri dar nimic.o prietena mi-a recomandat clarinol ea timp de 6 luni a urmat si rezultatele au fost uimitoare a reusit sa scape de 33kg bineinteles ca acum il urmez si eu.alaturi am inceput un fel de regim fara grasimi,paste,dulciuri sper sa dea roade.va pup

    0
    0

  • raluca pe 25 Aug 2006, 16:14
    masajul este mai bun

    impotriva celulitei actioneaza mult mai bine o alimentatie sanatoasa si un masaj specializat, exercitiile sunt un plus la cele doua.

    0
    0

  • anonima pe 14 Aug 2006, 12:38
    asa si asa

    articolul acesta, face bine la coapse , insa coloanei nu!de aceea nu cred ca este bine sa-l practicatzi!exista si exercitzii care nu solicita coloana.

    0
    0

  • Misici Aurelia pe 15 Iul 2006, 21:01

    eu execut aceste exerciti dar acum am celulita eu cred ca odata cu varsta apare si celulita .

    0
    0

  • alina pe 13 Iul 2006, 20:59
    explicati mai bine exercitiile

    nu prea se intelege ce vreti sa spuneti. este cam ambiguu.

    0
    0

  • morariuliabn pe 12 Iul 2006, 13:32
    fiti mai expliciti

    ar trebui sa fiti putin mai expliciti in ceea ce consta aceste exercitii

    0
    0

  • lory_d pe 11 Iul 2006, 07:48
    vreau sa stiu!

    nu l-am testat ...dar poate-mi spuneti voi cum e !

    0
    0

  • boscuta pe 10 Iul 2006, 18:38
    super

    eu folosesc clarinol de pe 18 martie si pana in prezent nu am luat niciun kg in plus in schimb am slabit 6 kg.avantajul este ca nu l-am lat regulat asa cum scrie ,adica eu laum si iau cel mult 2 pastile pe zi dupa masa sau chiar si la 3-4 ore dupa ce mananc,nu am tinut cure nu m-am abtinut de la ceva,ce am vrut cand am vrut am mancat.ce bine ca ai aparut CLARINOL.va pup fetelor ptr discutiile interesante si pentru ugestiile voastre.aveti grija de voi.

    0
    0

  • Alina pe 10 Iul 2006, 11:12
    Exemple

    Ar trebuii exemplificat cu poze ca sa fie mai usor de inteles!

    0
    0

  • Nastase Steluta pe 7 Iul 2006, 09:33
    Clarinol...

    Ce parere aveti despre Clarinol? Este bun, merita?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod