Femeie frumoasă

Ce femei le plac bărbaţilor? 10 calităţi pe care ar trebui să le ai pentru a frânge inimi

Femei cu look natural
Două femei frumoase care arată natural, o calitate apreciată de bărbaţi

E foarte important să fii o femeie empatică

5. Nu te îmbrăca mai luxos decât el. Va fugi mâncând pământul! Bărbaţii sunt atraşi de ţinutele interesante ale femeilor, dar vor evita să iasă cu cele care se îmbracă extravagant dacă el nu e un bărbat extravagant. Dacă faci parte din categoria celor care se îmbracă bine şi ai pus ochii pe un tip care nu pare prea interesat de haine, vei avea obligaţia să-l aduci încet, încet pe calea ta, dar cu duhul blândeţii.

Să nu se sperie.
6. Pentru un bărbat e foarte important ca tu să fii empatică. El are probleme să-şi exprime sentimentele şi emoţiile, dar va fi încântat să o facă cu ajutorul tău. Aşa că va aprecia că vibrezi la problemele celor din jur, dar şi la ale lui. Bine, nu trebuie să exagerezi.
7. Nu trebuie să fii stresată cu gătitul. E suficient să ai abilitatea să creezi o atmosferă frumoasă. Poţi să-l inspiri şi pe el să pregătească masa. Şi nu uita să invitaţi prieteni sau să mergeţi voi în vizită.
8.
Trebuie să transmiţi mesajul că nu eşti cheltuitoare. Mulţi bărbaţi sunt foarte sensibili la acest aspect. Cu atât mai mult cei care au bani. Aceştia, oricum trăiesc cu senzaţia că toţi cei din jur vor să-l păcălească.
9. O altă calitatea pe care ar trebui s-o ai e aceea de a nu calcula cine dă şi cine primeşte mai mult într-o relaţie. Generozitatea emoţională a femeilor e întotdeauna apreciată.
10. Capacitatea de a ierta va fi apreciată fără greş. Cu cât reuşeşti să-i dai senzaţia că eşti o femeie care acordă întotdeauna o a doua şansă, cu atât vei fi mai apreciată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod