Femeie trista

10 semne că eşti într-o relaţie toxică! Nu mai sta că te va distruge!

Cum îţi dai seama că relaţia ta a devenit toxică? În general, transformarea ei e produsă de un eveniment, de decizia unuia dintre parteneri, de aspiraţii care nu mai rimează, de violenţă sau de altă iubire
O relaţie toxică e aceea care-ţi provoacă teamă, stres, epuizare emoţională şi care nu are nicio perspectivă.
Nu se ajunge de la început aici. Poţi, o vreme mai scurtă sau mai lungă, să ai parte de dragoste, de înţelegere şi dedicaţie din partea iubitului tău, dar ceva se schimbă. Şi din acel moment ai alunecat într-un hău din care ai puţine şanse să ieşi în lipsa unei decizii radicale.

Care sunt semnele că relaţia ta a devenit toxică:


1.Nu mai ai încredere în partenerul tău. Te-ai surprins cu telefonul lui în mână, citindu-i mesajele.
2.Eşti convinsă că ascunde bani de tine.

Evită să-ţi mai spună ce face la serviciu, cât câştigă şi pe ce-şi cheltuie salariul.
3.Vă certaţi mult mai des, iar controversele izbucnesc din nimic şi se amplifică. După fiecare ceartă, ai senzaţia de epuizare, de gol în stomac.
4.Ţi-e teamă să nu te părăsească. Începi să te comporţi ciudat pentru că ai senzaţia că nu te mai iubeşte şi că va pleca. Asta se întâmplă în cazul în care iei în greutate, crezi că ai îmbătrânit sau eşti într-un impas în carieră.
E acel moment când ţi-ai pierdut încrederea în tine şi eşti convinsă că şi-a pierdut-o şi el.
5.E supărat pe tine pentru o decizie radicală. Ţi-ai luat pisică şi el nu a fost de acord. Din acel moment nu mai are încredere în tine şi relaţia a fost atinsă de boală.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Contra pe 26 Sep 2016, 11:47
    Relatie toxica

    1. Te critica tot timpul 2. Nu-i place cum te imbraci 3.Nu e de acord cu ideile tale 4. Vrea copii cand tu nu esti pregatita 5. E prea apropiat de mama 6. E prrea apropiat de prieteni si rude 7. E prea influentabil 8. Nu stie sa te faca sa te simti bine in public 9. Nu-ti poate trece cu vederea nicio greseala cat de mica 10. Nu-i mai place cum gatesti

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod