pilot

Piloţii, oamenii de afaceri şi pompierii, cei mai doriţi bărbaţi pentru întâlniri

Piloţii, oamenii de afaceri şi pompierii se numără printre cei mai doriţi bărbaţi pentru întâlniri romantice, în timp ce ei preferă fizioterapeute, femei care se ocupă cu design interior şi antreprenoare.
Potrivit informaţiilor făcute publice de reţeaua online Tinder, profesorii şi modelele se claseză pe poziţii bune, la bărbaţi şi femei deopotrivă, în lista de 15 profesii preferate de utilizatorii acestei reţele de socializare online în lunile noiembrie şi decembrie 2015, respectiv ianuarie 2016.

Pe următoarele poziţii în top sunt profesii precum doctor, realizator TV sau radio, profesor, inginer, model, paramedic, student, avocat, antrenor de fitness, consilier financiar, poliţist, militar (pentru bărbaţi) şi reprezentant în domeniul relaţiilor publice, profesor, student, logoped, manager de reţele de socializare, fotomodel, asistentă de stomatologie, asistentă medicală, stewardesă, antrenor de fitness şi agent imobiliar (pentru femei), relatează cotidianul britanic The Telegraph, citat de Mediafax.

Deşi aplicaţia de mobil Tinder, ce facilitează în mod distractiv interacţiunea online dintre oameni, se concentreză mai mult pe aspectul fizic al persoanelor, profesia poate, de asemenea, atrage atenţia utilizatorilor.

Aplicaţia destinată întâlnirilor şi întemeierii unor relaţii a prezentat în noiembrie anul trecut o versiune care le permite utilizatorilor să includă profesia şi informaţiile despre educaţie în configurarea profilului de pe Tinder, relatează publicaţia menţionată de Mediafax.


Reprezentanţii reţelei susţin că profesia şi educaţia atrag mai multe întâlniri decât simpla fotografie.

"Integrarea informaţiilor despre educaţie şi profesie a fost cerută de cei care au profil Tinder, pentru a permite utilizatorilor să facă alegeri în cunoştinţă de cauză. Am observat că profilurile ce au inclus aceste informaţii sunt mai populare şi, ipotetic, vor avea mai multe cereri de întâlnire", au mai spus reprezentanţii Tinder.


Foto: Depositphotos
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod