10 scenarii sexy de încercat sub duş


6. Spală-l cu... sânii

Saloanele de masaj erotic vin cu oferte care mai de care, iar masajul cu trupul şi, în special, sânii e foarte popular. Vrei ca iubitul tău să ofteze plictisit când primeşte un fluturaş promoţional de la un asemenea salon? Foarte bine, atunci fii tu o maseuză erotică... Stai în spatele lui şi atinge-i spatele şi fesierii cu sânii, care, musai să fie acoperiţi cu spumă.

7. Adu la duş jucării erotice waterproof

Există o sumedenie de jucării erotice: vibratoare, dildo-uri, inele. Află că ele există, ca şi rimelul, în variantă waterproof, ceea ce înseamnă că poţi înlocui în sfârşit răţuşca aceea galbenă cu ceva mult mai palpitant. Dacă iubitul tău e reticent în privinţa vibratoarelor în pat, poate că la duş îşi va schimba părerea.

8. Masează-i pielea capului cu un şampon cu mentă

Vrei să-ţi aduci iubitul în culmea plăcerii? Înainte de orice gest erotic, îngrijeşte-l... Când stă în şezut în cadă, strecoară-te în spatele lui şi oferă-te să-l speli pe cap. Masează-i pielea capului, care e atât de sensibilă, cu un şampon ce conţine mentă. Foloseşte mişcări ferme când îi masezi scalpul şi, în combinaţie cu menta, fii sigură că-l vei revigora total. Când treci la mişcări erotice, iubitul tău se va excita mult mai repede şi va trăi un orgasm mai intens.

9. Stropiţi-vă cu şampanie sub duş

Sub duş aveţi voie să vă murdăriţi puţin... O sugestie distractivă e să aduceţi o sticlă de şampanie, pe care să o beţi la lumina lumânărilor. Desigur, înaintea degustării, se recomandă să o agitaţi bine şi să vă stropiţi unul pe celălalt!

10. Provocare: sex oral sub apă

Apa face sexul oral mult mai alunecos şi incitant, aşa că merită încercat la duş. Puteţi folosi apa ca pe o jucărie erotică cu care să condimentaţi sexul oral. De exemplu, când stai întinsă în apă, îţi poţi ridica abdomenul pentru ca iubitul tău să aibă acces, după care îl poţi coborî uşor până când el e nevoit să îşi ţină respiraţia sau să capituleze. Mai în glumă, mai în serios, acum afli până unde e dispus să meargă pentru plăcerea ta...
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin pe 1 Sep 2011, 20:56
    articol/dus/apa/sex

    sunteţi praf. aş putea să şi argumentez dar mi-e teamă că n-aş avea cu cine. daţi-vă demisia şi mai citiţi şi o carte în timpul liber.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod