8 deserturi cu vişine pe care trebuie să le încerci



Tiramisu cu vişine şi mascarpone

Poţi să foloseşti sosul de vişine de mai sus şi o cremă de mascarpone împreună cu pişcoturi înmuiate în cafea pentru a face un tiramisu delicios. De asemenea, poţi să foloseşti orice fel de fursecuri, biscuiţi sau checuri simple pentru a face o prăjitură rapidă în straturi pe care o poţi aranja într-un vas pătrat de yena sau în pahare.


Ruladă cu cremă de ciocolată şi vişine


Se face un blat simplu şi subţire la cuptor care se umple cu cremă de mascarpone amestecat cu zahăr, cacao (sau ciocolată neagră topită şi răcită), lichior şi vişinele fără sâmburi scurse de zeamă.


Brownies cu vişine


În reţeta obişnuită de brownies se folosesc şi vişine fără sâmburi, scurse de zeamă pentru a obţine o combinaţie delicioasă pentru iubitorii de ciocolată.


Cheesecake, brownie şi vişine - 3 in 1


Foloseşte acelaşi aluat pentru brownie pe care să-l torni într-o tavă, apoi să pui o umplutură din cremă de brânză preparată ca pentru cheesecake şi câteva vişine şi la final un alt strat de aluat pentru brownie. Vei obţine o prăjitură delicioasă.



Cheesecake fără coacere cu ciocolată şi vişine


Cu ajutorul unui blat din biscuiţi graham amestecaţi cu unt obţii foarte rapid baza cheesecake-ului. Pentru a face crema trebuie să amesteci crema de brânză cu zahăr pudră, puţină smântână lichidă sau frişcă şi ciocolată topită şi răcită şi câteva vişine fără sâmburi pe care o întinzi peste blatul de biscuiţi. Deasupra se toarnă un strat generos de sos de vişine obţinut prin fierberea vişinelor cu zeamă de lămâie şi zahăr, iar la final fiind adăugat amidon de porumb sau seminţe de chia pentru a îngroşa sosul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod