Cum să pregătești o seară romantică

Nu ar trebui să aștepți o ocazie specială pentru a organiza o seară perfectă în doi în intimitatea casei, dar dacă tot vine Sf. Valentin, iar Dragobetele țipă a declarații de dragoste de după colț, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu idei pentru o seară romantică perfectă şi ... altfel. Vestea cea mai bună este că vei avea și un partener de nădejde care te va asista la fiecare pas.
Pasul 1. Stabilește meniul. Pentru că îți dorești o seară romantică și dinamică, alege o mâncare ușoară, care să nu fie nici foarte greu de preparat. Nu vrei să fii deja obosită dupa ce ai terminat pregătirile, dar nici că el să adoarmă înainte să fie gata cina. Ține cont de preferințele lui și include cel puțin unul dintre felurile lui favorite de mâncare.  Caută pe internet ingredientele necesare și ia rețeta în bucătărie cu ajutorul tabletei Lenovo  Yoga Tablet 2, ergonomică și ușoară, astfel încât să o poți utiliza în orice ipostază atunci când vrei să pregătești sau să cauți sfaturi pentru aranjarea mesei și pentru alegerea celui mai bun vin.

Pasul 2. Lumina perfectă.
Folosește întotdeauna lumina indirectă, caldă, cu putere mică și adaugă lumânări pentru un ton romantic. Focusează-te doar pe câteva zone din încăpere, nu e nevoie să pui lumânări peste tot. Lumânările din ceară de albine sunt o alegere mai bună, deoarece acestea sunt naturale și au o aromă mai fină decât lumânările parfumate din parafină.

Pasul 3.
Alintă-i urechile. Alege muzica de fundal care te va ajuta să setezi starea de spirit. Melodiile de dragoste sau muzica jazz ar fi cele mai potrivite alegeri.
Poți face un colaj cu melodii care să vă amintească de anumite momente din viața voastră de cuplu. Lenovo Yoga 2 îți vine în ajutor cu cel mai bun sunet redat de o tabletă.

Pasul 4.
Savurează fiecare clipă. Nu te lăsa pradă stresului pregătirii serii perfecte. Nu uita de scopul acestei seri: romantism în cuplu! Relaxează-te, zâmbește, reamintește-i de ce s-a îndrăgostit de tine și creează amintiri plăcute în fiecare moment. Tot tehnologia îți vine în ajutor: tableta Lenovo Miix 3 te ajută să  surprinzi în fotografii cele mai importante momente ale serii! Îi poți pregăti un album surpriză pentru anul viitor!

Acum că deții secretele unei seri romantice perfecte, nu mai avem decât să îți dorim spora...la dragoste!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod