New in: propunerile Sofiaman pentru sfârșitul sezonului rece

Pentru sfârșitul sezonului rece, designerii Sofiaman vin cu noi propuneri de articole de îmbrăcăminte de noapte pentru femei. Astfel, în această iarnă, ecrul, grenaul și modalul sunt detaliile care definesc noile modelele de pijamalele de damă.

Culorile-vedetă ale noilor produse sunt grena, ecru și icy blue, trei nuanțe elegante care se potrivesc oricărui stil vestimentar. Pantalonii uni sau cu elemente florale, imprimeurile, nasturii perlați, fundițele și buzunarele discrete sunt detaliile care caracterizează noile articole vestimentare de la Sofiaman.

Materialele folosite sunt bumbacul, un material natural, și modalul. Modalul este un derivat special al vâscozei ce se obține din fag în urma unui proces tehnologic. Pentru că modalul este o fibră ce absoarbe umiditatea cu 50% mai mult decât bumbacul, reprezintă alegerea ideală pentru îmbrăcămintea de noapte.

În plus, acesta nu intră la apă și își păstreză culoarea chiar și după mai multe spălări.


Noile produse Sofiaman pot fi găsite în magazinul online (www.magazinsofiaman.ro), cât şi în cele 8 magazine din ţară, dar şi la cei peste 300 de distribuitori naţionali. Întreaga reţea de magazine poate fi găsită pe site-ul www.sofiaman.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod